Mourinho Fenerbahçe maliyeti 2024 | Jose Mourinho Fenerbahçe'de kaç para maaş alacak?

Mourinho Fenerbahçe maliyeti 2024 | Jose Mourinho Fenerbahçe'de kaç para maaş alacak?

Mourinho Fenerbahçe maliyeti 2024 | Portekizli dünyaca ünlü teknik adam Mourinho ile Fenerbahçe'nin anlaştığı iddia edildi. Anlaşma İngiliz basınında yer alırken Aziz Yıldırım da mevcut yönetimin Mourinho ile anlaşmaya vardığını doğruladı. Sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bu gelişmenin ardından Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye maliyeti tartışma konusu oldu. 2+1 yıllık sözleşmenin toplam maliyetinin 47 milyon euroya kadar çıkacağı iddiaları geldi. Peki Jose Mourinho Fenerbahçe'de kaç para maaş alacak?

Spor

31.05.2024, 16:09

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'dan başkan adayı Aziz Yıldırım'a transfer çalımı geldi. Aziz Yıldırım'ın teknik direktör adayı Jose Mourinho ile Fenerbahçe'nin mevcut yönetiminin masaya oturduğu ve tüm pürüzlerin giderilmesinden sonra 2+1 yıllık anlaşmaya imza attığı iddia edildi. İngiliz basını da son dakika gelişmelerini duyurdu. Ali Koç'un Mourinho'yu transfer ettiği iddiları sorulan Aziz Yıldırım ise "Bana da sordu karşı taraf, 'Gerekirse imzalayın.' dedim çünkü onlar yetkili, şu anda bizim yetkimiz yok. Onlar da galiba Mourinho'ya talip olmuşlar, iyi bir haber. Fenerbahçe'ye İsmail Kartal'dan sonra Mourinho. Hepimiz çok mutluyuz." dedi. 

Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye çalışsa da... Arda Güler'in morali yerlerde! Takım arkadaşı maç sonu teselli etmeye... Haberi Görüntüle

MOURİNHO FENERBAHÇE MALİYETİ NE KADAR?

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho'yu transfer etmesi dünya basını tarafından da gündeme geldi. Fenerbahçe'nin Mourinho'ya vereceği toplam ücret ise konuşulmaya başlandı. Mourinho'nun Fenerbahçe'ye maliyeti tartışılırken Yağız Sabuncuoğlu'ndan çok konuşulacak bir iddia geldi. Net bilgidir diyerek yaptığı açıklamasın "Jose Mourinho'nun 2 yıllık maliyeti 46-47 Milyon Euro" dedi. 

Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5 milyon TL'lik prim verilmiş! Galatasaray'da derbi zaferinin primi ortaya çıktı: Her bir oyuncuya 1.5... Haberi Görüntüle

MOURİNHO'NUN FENERBAHÇE'YE MALİYETİ KAÇ TL?

Eğer iddialar doğru ise 47 milyon euronun Türk lirasına çevrilmesi ile bir servet ortaya çıkıyor. Güncel euro kuru ile yapılan hesaplamada 47 milyon eoru 1.647.184.873,49 TL para yapıyor. 

Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Kerem Aktürkoğlu'ndan, Mert Hakan'a imalı gönderme: Külübeden... Haberi Görüntüle

JOSE MOURİNHO FENERBAHÇE'DE KAÇ PARA MAAŞ ALACAK?

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe tranferinde ne kadar maaş alacağı henüz resmi olarak açıklanmadı. Transferin resmi olarak gerçekleşmesinin ardından tranfere dair rakamların açıklanması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading