Yandex Metrica

Mourinho, Lugano maçında yeni transfer hakkında konuştu: '90 dakika oynayabilecek durumda değil'

Mourinho, Lugano maçında yeni transfer hakkında konuştu: '90 dakika oynayabilecek durumda değil'

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, yeni transfer Allan Saint-Maximin'in Suudi Arabistan'dan idman yapmadan geldiğini ve ilk maçta bileğinin iyi duurmda olmadığını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı Brezilyalı oyuncunun 90 dakika oynayabilecek durumda olmadığını da söyledi.

Spor

29.07.2024, 22:10

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, İsviçre'nin Lugano ekibiyle oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş karşılaşması öncresi Can Bartu Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. İlk maçta yedikleri 3 golü analiz ettiklerini ifade eden tecrübeli teknik direktör, tüm takımla yapılan idman sayısından şikayet etti. 

Yeni transfer Allan Saint-Maximin ile ilgili açıklamalarda bulunan Mourinho, Brezilyalı kanat oyuncusunun Suudi Arabistan'dan idman yapmadan geldiğini ve geldiğinde bileğinin iyi durumda olmadığını söyledi. Maximin'in 90 dakika oynayacak durumda olmadığını belirten 61 yaşındaki teknik direktör, Youssef En-Nesyri'nin de bugün çalışmalara katılmadığını ve onun da tatilden geldiğini söyledi. 

Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda? Başakşehir - Antalyaspor Süper Lig maçı bugün saat kaçta ve... Haberi Görüntüle

"OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM"

Transfere dair de açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Acun Ilıcalı'yı överek iyi iş çıkardıklarını, bundan daha fazlasını isteyemeyeceğini kaydetti. Elindeki oyunculardan son derece memnun olduğunu belirten Portekizli hoca, 29 ıyuncu ve kalecilerle çalışmanın imkansız olduğunu, kadroda azaltma yapılacağını bildirdi. 

Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Trabzonspor, yeni 10 numarasını açıkladı Haberi Görüntüle

TADİC VE İRFAN CAN...

Tadic ve İrfan Can'ın daha çok forvete yakın oynamasını istediğini anlatan Mourinho, "Maxi'yi transfer ettik. Saf bir sol kanat oyuncusu. Aynı zaman da Oğuz da hızlı ve genç bir oyuncu. Bu oyuncuları alırken Tadic, İrfan gibi kaliteli oyuncuları içeriye çekip forvete yakın oynamalarını sağlamak istedik. Onlar içeri geldiğinde Mert gibi Osayi-Samuel gibi oyuncular ön tarafta özelliklerini kullanabilsinler istiyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading