Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane!

Mourinho'dan Rafael Nadal'a duygusal mesaj: Seni özleyeceğiz efsane!

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Jose Mourinho, tenis kariyerini noktaladığını sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan raket Rafael Nadal için duygusal bir veda paylaşımında bulundu. Mourinho, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 22 Grand Slam şampiyonluğu Nadal'a övgüler sıraladı. 

Spor

10.10.2024, 17:45

22 Grand Slam zaferiyle teniste adını altın harflerle yazdıran İspanyol raketi Rafael Nadal, tenis kariyerini sonlandırdığını açıkladı. Nadal'ın bu kararı, spor dünyasında büyük yankı uyandırırken, ona veda eden isimler arasında ünlü futbol teknik temsilcisi Jose Mourinho da yer aldı.

Mourinho, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda efsane tenisçiye olan hayranlığını dile getirdi. Ünlü teknik adam,

Mourinho Nadal için şu ifadeleri kullandı: 

"Seninle çok maç oynadım, çok puan ve zafer için savaştım. Seni özleyeceğim efsane. Böyle harika bir tarih yazdığın için çok tebrikler." dedi. 

Son yıllarda sakatlıklarla boğuşan Nadal, bu sürecin ardından eski formüle ulaşamaması nedeniyle profesyonel teniste veda etme kararını aldı. 

Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı Haberi Görüntüle

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 

Sosyal medya hesabından yayımladığı veda mesajında, "Profesyonel tenisi bıraktığımı size bildirmek için buradayım. Gerçek şu ki zor yıllar boyunca, özellikle de son iki yıl. Sınırlamalar olmadan oynadığımı bunu yaptığını" söyleyerek kariyerini noktaladığını açıkladı.

Nadal'ın vedası, tenis dünyasında büyük bir form bırakırken, Mourinho'nun da dahil olduğu pek çok ünlü isim tenisçiye başarılarla dolu kariyeri için teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading