MSB'den Fethullah Gülen açıklaması:FETÖ elebaşı vatansız olarak öldü

MSB'den Fethullah Gülen açıklaması:FETÖ elebaşı vatansız olarak öldü

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin yapılan açıklamada "Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir" denildi.

Gündem

21.10.2024, 16:46

Eli kanlı terör örgütü lideri Fethullah Gülen, tedavi gördüğü hastanede öldü. Dün akşam saatlerinde ABD'de hayatını kaybeden terörist elebaşının vefat haberini örgüte yakın siteler duyurdu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidanda terörist elebaşının öldüğünü doğruladı. Bakan Fidan, açıklamasında ''Karanlık örgütün elebaşı ölmüştür. Bu ölüm bizi rehavete itmeyecektir. Milletimiz, devletimiz her türlü terör örgütüyle olduğu gibi bu örgütle de mücadele etmeye devam edecekler.'' dedi.

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünün ardından örgüt içindeki liderlik ve parçalanma tartışmaları gündemde. Örgüt içinde "bir numara" olduğu söylenen Mustafa Özcan ile ölen elebaşının karakutusu "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu'nun ismi Gülen'in ardından tartışılan isimler arasında.

Yenidoğan çetesinde 'kod adı teyze' olan hastane sahibinin sözleri tüyler ürpertti: Zaten ölecekti! Yenidoğan çetesinde 'kod adı teyze' olan hastane sahibinin sözleri tüyler... Haberi Görüntüle

MSB'DEN AÇIKLAMA: VATANSIZ ÖLDÜ

Gülen'in ölümünün ardından örgüt içindeki liderlik ve parçalanma tartışmaları gündemdeki yerini korurken Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama geldi.

MSB'den yapılan açıklamada ''Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir.'' denildi.

Ankara'da kritik zirve! Ürdün Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor Ankara'da kritik zirve! Ürdün Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor Haberi Görüntüle

''VATANA VE MİLLETE İHANET EDENLER DERS ALSIN''

Vatana ve millete ihanet edenlerin bu ölümden ders alması gerektiğini belirten MSB, ''Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır. Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.'' ifadelerine yer verildi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kimdir? Gebze hangi ile bağlı? Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kimdir? Gebze hangi ile bağlı? Haberi Görüntüle

''ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA ANIYORUZ''

Açıklamanın sonunda ''Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.'' denildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading