Yandex Metrica

Sitede Ara

Muhtardan swinger parti! Konya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı!

Muhtardan swinger parti! Konya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı!

Konya'da bir muhtar düzenlediği swinger parti ile sevgilisinin kızını istismar ettiği ortaya çıktı. Savcılık muhtar ve sevgilisi için cinsel istismar suçundan 25 yıl hapis talebinde bulundu. 

Gündem

21.07.2024, 10:30

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı Selçuk ilçesinde evli ve bir çocuk babası Muhtar M.M isimli  şahıs, sevgilisinin kızını istismar ettiği ihbarında bulundu. 

Kayseri-Ankara YHT ne zaman açılacak? Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren bileti ne kadar olur? Kayseri-Ankara YHT ne zaman açılacak? Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren bileti... Haberi Görüntüle

MUHTARDAN SWİNGER PARTİ

Olayla ilgili harekete geçen Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma kapsamında S.A'nın anne ve babasının boşandığı küçük kızın annesinin ise mahalle muhtarı M.M ile birlikte yaşadığını ifade etti. 

Muhtar ve anne M.A Şubat ayında gözaltına alınmış Siber Suçlarla Mücadele ekipleri ise muhtarın telefonuna el koyarak incelemelerde bulunmuştu. 

 

2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNİN KIZINI İSTİSMAR ETTİ

M.M'ye ait olan telefonda müstehcen görüntüler ve videolar tespit edilirken Çocuk İzleme Merkezi, ise 17 yaşındaki S.A'ın 3 yıldır aralıksız istismara uğradığını tespit etti. 

17 yaşındaki S.A'nın alınan ifadesinde ise tüm gerçekleri detaylarıyla anlattı. İstismar edilen küçük kız S.A, "Ben o dönemler sanırım 14 yaşındaydım. M.M., bana iyi ve yakın davranıyordu. Bir süre sonra bana dokunmaya, okşamaya, soyup çıplak fotoğraflarımı çekmeye ve ters ilişkide bulunmaya başladı. Bu durumdan rahatsızdım ama annem üzülmesin ve araları bozulmasın diye bir şey söylemiyordum. Bize maddi ve manevi yardımları oldu. Anneme bu olayları hiç anlatmadım. M.M.'den şikayetçi değilim" dedi.

Anne M.A ise olayla ilgili, "M.M. ile yaklaşık 2018 yılında tanıştık. Ara sıra swinger partilerine katılıyorduk. Çekilen fotoğraflardan herhangi bir bilgim yok" dedi.

Muhtar M.M ise küçük kızla girdiği ilişkiye ise, "Telefonumda çıkan fotoğrafların birçoğunu annesi çekti. Fotoğraflardan bilgisinin olmamasının imkanı yok" dedi.

Bakan Kurum, işini yapmayan aciz belediyeleri uyardı: İzmir Körfezi ölüyor Bakan Kurum, işini yapmayan aciz belediyeleri uyardı: İzmir Körfezi ölüyor Haberi Görüntüle

SAVCILIK 25'ER YIL HAPİS CEZASI TALEP ETTİ

Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne açılan davada ise M.M ve M.A hakkında savcılık mütalaasını mahkemeye sundu. Mütalaada yer alan bilgiye göre ise, 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak’ ve ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlarından 25'er yıla kadar hapis cezası talebinde bulundu. Adli Tıp Kurumu'na ise S.A'nın kemik yaşı tespiti ise mahkeme duruşmayı erteledi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading