Barbaros Şansal haddini aştı, Erdoğan'ı ölümle tehdit etti

Türkiye Cumhuriyeti'ni aşağılamakla yargılanan ve 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Barbaros Şansal, haddi aşan ifadelerine bir yenisini ekledi. Fondaş gazeteci Sedef Kabaş'ın Youtube yayınına katılan Şansal, yalanlarının dozunu artırdı. Hükümeti sosyal ve fiziksel linci alkışlamakla itham eden Şansal'a program sunucusu Kabaş da destek verince yalan teröründe sınır tanınmadı. Yaptığı algı operasyonlarındaki maharetiyle bilinen Kabaş, "Hatta Kılıçdaroğlu'nun linç edilmesini Erdoğan grup toplantısında gösterdi. Ve Meral Akşener'e yapılan saldırı sonrasında da, 'daha bunlar iyi günleriniz daha neler göreceksiniz' şeklinde cevap verdi. Şansal ise bunun üzerine kendisini kaybederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saddam Hüseyin ve Kaddafi'nin öldürülmesine benzer bir akıbete uğrayacağını ima etti.
 

Multimedya

23.01.2024, 22:51

Türkiye Cumhuriyeti'ni aşağılamakla yargılanan ve 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Barbaros Şansal, haddi aşan ifadelerine bir yenisini ekledi.

Fondaş gazeteci Sedef Kabaş'ın Youtube yayınına katılan Şansal, yalanlarının dozunu artırdı. Hükümeti sosyal ve fiziksel linci alkışlamakla itham eden Şansal'a program sunucusu Kabaş da destek verince yalan teröründe sınır tanınmadı.

Yaptığı algı operasyonlarındaki maharetiyle bilinen Kabaş, "Hatta Kılıçdaroğlu'nun linç edilmesini Erdoğan grup toplantısında gösterdi. Ve Meral Akşener'e yapılan saldırı sonrasında da, 'daha bunlar iyi günleriniz daha neler göreceksiniz' şeklinde cevap verdi.

Şansal ise bunun üzerine kendisini kaybederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Saddam Hüseyin ve Kaddafi'nin öldürülmesine benzer bir akıbete uğrayacağını ima etti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading