Manavgat'ta o yalan böyle bozuldu!

Türkiye'de çıkan orman yangılarıyla mücadelede bir hafta geride kalmışken, devletin tüm birimleri yangınlar için seferber oldu. Alevlerle mücadele ise son sürat devam ediyor.  Öte yandan, sosyal medyada çıkan yalan ve spekülasyonların da ardı arkası kesilmiyor. Buna benzer bir olay Antalya Manavgat'ta yaşandı.  Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Manavgat'ta yangın bölgesinde röportaj veren bir kadın, hiçbir önlem alınmadığına, hava ve itfaiye araçlarının bölgede olmadığına yönelik ifadeler kullandı. O bu röportajı verirken bir vatandaşın cep telefonu kamerası kayıttaydı. Röportajı uzaktan kaydeden vatandaş kamera açısını değiştirince gerçekler ortaya çıktı. Algı operasyonu yapmaya çalışan kadının arka tarafında itfaiye araçları, TOMA'lar yer aldığı görüldü. Kaydı çeken vatandaş helikopterlerin de yangın bölgesinde olduğunu ifade etti. 

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Türkiye'de çıkan orman yangılarıyla mücadelede bir hafta geride kalmışken, devletin tüm birimleri yangınlar için seferber oldu. Alevlerle mücadele ise son sürat devam ediyor. 

Öte yandan, sosyal medyada çıkan yalan ve spekülasyonların da ardı arkası kesilmiyor. Buna benzer bir olay Antalya Manavgat'ta yaşandı. 

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Manavgat'ta yangın bölgesinde röportaj veren bir kadın, hiçbir önlem alınmadığına, hava ve itfaiye araçlarının bölgede olmadığına yönelik ifadeler kullandı. O bu röportajı verirken bir vatandaşın cep telefonu kamerası kayıttaydı. Röportajı uzaktan kaydeden vatandaş kamera açısını değiştirince gerçekler ortaya çıktı.

Algı operasyonu yapmaya çalışan kadının arka tarafında itfaiye araçları, TOMA'lar yer aldığı görüldü. Kaydı çeken vatandaş helikopterlerin de yangın bölgesinde olduğunu ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading