Yandex Metrica

Sitede Ara

MultiNet Pişir 150 TL indirim nasıl kullanılır? Pişir Multinet indirimi tek seferlik mi? İzmir ve Ankara'da geçerli mi?

MultiNet Pişir 150 TL indirim nasıl kullanılır? Pişir Multinet indirimi tek seferlik mi? İzmir ve Ankara'da geçerli mi?

Türkiye'de en fazla kullanılan yemek kartlarından biri olan Multinet yeni kampanyasını duyurdu. Multinet sahipleri online yemek satış platformu Pişir'den verecekleri yemek siparişinde 150 TL indirim kazanabilecek. 300 TL üzerine yüzde 50 indirim kampanyasına ilginin oldukça fazla olması beklenirken MultiNet Pişir 150 TL indirim nasıl kullanılır? Pişir Multinet indirimi tek seferlik mi, abone olmak gerekiyor mu? sorularına yanıt arıyor.

Genel

23.01.2024, 21:43

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan yemek kartı Multinet duyurduğu yeni kampanya ile kulalnıcılarına 150 TL indirim fırsatı sunuyor. Pişir üzerinden yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olan indirime ilginin oldukça yoğun olması bekleniyor. 300 TL'lik bir yemek siparişi yeni kampanya ile birlikte 150 TL'ye geliyor. 

Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Haberi Görüntüle

MULTİNET PİŞİR 150 TL İNDİRİM NASIL KULLANILIR?

Kampanya Multinet sahipleri için geçerlidir. Multinet evde yemek pişirme ve gıda alışverişi uygulaması Pişir ile iş birliği yaptı. Multinet sahipleri 300 TL ve üzeri Pişir alışverişlerinde 150 TL indirim kazanıyor. 

Ürün siparişinde kullanıcılar MultinNet indirimini seçmesi ve ödemenin MultiNet yemek kartı ile yapması gerekiyor. Kampanya ve diğer indirimler hakkında bilgi almak için "www.multinet.com.tr" adresi ziyaret edilebiliyor.

Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan binaya tepki yağdı! Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan... Haberi Görüntüle

MULTİNET PİŞİR 150 TL İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Kampanya 31 Aralık tarihinde sona erecek. 

Sokak ortasında kaldırım taşıyla vahşet! Görüntüler kan dondurdu: Bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti! Sokak ortasında kaldırım taşıyla vahşet! Görüntüler kan dondurdu: Bir kadın... Haberi Görüntüle

PİŞİR 150 TL İNDİRİM İZMİR'DE ANKARA'DA VAR MI, YOK MU?

İndirim kampanyası sadece İstanbul'da geçerli olacak. İzmir ve Ankara gibi diğer büyük şehirlerde indirim kampanyası uygulanmıyor. 

Saat verildi! Meteoroloji'den İstanbul dahil o bölgelere sağanak yağmur uyarısı! Saat verildi! Meteoroloji'den İstanbul dahil o bölgelere sağanak yağmur uyarısı! Haberi Görüntüle

PİŞİR 150 TL İNDİRİM KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyanın geçerli olabilmesi için 300 TL ve üzeri sepet oluşturulmalıdır.
Başka kampanyalar ile birleştirilemez.
MultiNet yemek kartı ile ödeme yapılmadığı durumda kampanya uygulanmaz.
Sepet adımındaki kampanyalar kısmında ilgili MultiNet kampanyası seçilmeli ve multinet ile ödeme yapılması gerekmektedir.
Şimdilik sadece İstanbul ilinde Anadolu ve Avrupa yakasında geçerlidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading