Yandex Metrica

Sitede Ara

My Daemon 2. sezon ne zaman? Netflix Anime dizi My Daemon yeni sezon çıkacak mı?

My Daemon 2. sezon ne zaman? Netflix Anime dizi My Daemon yeni sezon çıkacak mı?

Anime severlerin merakla beklediği My Daemon dizisi 23 Kasım Perşembe günü Netflix'te yerini aldı. 13 bölümden oluşan dizinin 1. sezonunu bitiren anime tutkunları dizinin heyecanla 2. sezonunu beklemeye başladı. Peki My Daemon 2. sezon ne zaman? Netflix Anime dizi My Daemon yeni sezon çıkacak mı?

Sinema / Dizi

05.05.2024, 12:11

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix için Tayland merkezli Igloo Studio tarafından üretilen, anime dizi 23 Kasım'da platformdaki yerini aldı. Fantastik-bilim kurgu türünde olan dizi yetişkinlere hitap ediyor. Nat Yoswatananont'un yönetmen koltuğunda oturduğu dizi anime ve bilim kurgunun birlikte harmanlanmış hali. Dizinin 1. sezonunu bitiren dizi severler heyecanla My Daemon 2. sezon ne zaman? Netflix Anime dizi My Daemon yeni sezon çıkacak mı? sorularına yanıt arıyor. 

MY DAEMON 2. SEZON NE ZAMAN?

My Daemon dizisinin 1. sezon bölümleri henüz daha yeni gösterime girdi. Dizinin 2. sezonu için yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan bir açıklama gelmedi. Alınan bilgilere göre My Daemon 2. sezon için çalışmalara yakın zamanda başlanacak. 

MY DAEMON 2. SEZON ÇIKACAK MI?

My Daemon dizisi 2. sezon bekleniyor. Dizinin devamının olup olmayacağı yönünde henüz resmi bir açıklama gelmedi.

MY DAEMON KAÇ BÖLÜM?

Dizi 1. sezonda toplam 13 bölümden oluşuyor.

MY DAEMON KONUSU NEDİR?

Yakın gelecekte, nükleer bir patlamanın dünyayı cehenneme çevirmesinin ardından, ilkokul öğrencisi Kento, Anna adında küçük bir daemon yaratığı bulur ve onu büyütür. Dizi, annesini kurtarmak için bir yolculuğa çıkan Kento ve Anna'nın maceralarını takip eder.

Habere Tepki Ver

0

0

3

1

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading