Yandex Metrica

Sitede Ara

Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama yeri can sıkıcı'

Naci Görür'den Bingöl'deki deprem sonrası korkutan uyarı: 'Deprem küçük ama yeri can sıkıcı'

Bingöl'de meydana gelen 4,2 büyüklüğünde deprem sonrası açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür uyarılarda bulundu. Sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Görür, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekti. 

Gündem

26.07.2024, 23:07

Merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 4,2 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür önemli uyarılarda bulundu. 

Akşam saatlerinde meydana gelen deprem çevre illerde de hissedilirken Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Karlıova olan sarsıntı 11,88 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Bingöl Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Saat 18.27'de merkezi Karlıova olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin." ifadesi paylaşıldı.

Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu.

Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca lira kasaya girdi! Bodrum FK Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica transferinden ne kadar kazandı? Milyonlarca... Haberi Görüntüle

"DEPREM KÜÇÜK AMA YERİ CAN SIKICI"

Naci Görür, şunları söyledi:

"Karlıova-Serpmekaya/Bingöl’de 4,1 deprem oldu. Deprem küçük ama yeri can sıkıcı. Hem KAF’a, hem DAF’a yakın. Her iki fayda da bu yörede deprem bekliyoruz. Buralara yakın yerlerde olan depremler faylardaki stres alanını değiştirebilir diye hep endişe ederiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading