Yandex Metrica

Sitede Ara

Naldo kimdir? Naldo'nun oğlu neden, niçin öldü? Naldo Pereira hangi takında oynuyor, kaç yaşında, nereli?

Naldo kimdir? Naldo'nun oğlu neden, niçin öldü? Naldo Pereira hangi takında oynuyor, kaç yaşında, nereli?

Antalyaspor futbolcusu Naldo'nun oğlu Davi, bir kaza sonucu hayatını kaybetti. Bu acı haberin ardından Naldo ve Davi'nin yaşamları hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenlerin sayısı artıyor. Peki Naldo kimdir? Naldo'nun oğlu neden, niçin öldü? Naldo Pereira hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, nereli?

Kimdir

16.03.2024, 22:02

Naldo Pereira'nın oğlu Davi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Antalyaspor'un savunmacısı Naldo'nun oğlu Davi, bir kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Ne yazık ki, Davi'nin hayatını kaybettiği açıklandı. Peki Naldo kimdir? Naldo'nun oğlu neden, niçin öldü? Naldo Pereira hangi takımda oynuyor, kaç yaşında, nereli?

ANTALYASPOR'DAN AÇKLAMA

Antalyaspor Kulübü'nün resmi olarak yaptığı açıklama şu şekildedir;

"Seni unutmayacağız Davi!Geçtiğimiz ay kaza geçiren futbolcumuz Naldo Pereira’nın oğlu Davi'nin vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Minik Davi'ye Allah'tan rahmet; futbolcumuz Naldo ve ailesi başta olmak üzere sevenleri, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz."

NALDO PEREİRA HANGİ TAKIMDA OYNUYOR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Edinaldo Gomes Pereira, 25 Ağustos 1988 tarihinde doğmuş olan bir Brezilyalı futbolcudur. Stoper pozisyonunda görev yapmaktadır ve şu an Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un formasını giymektedir.

Futbol kariyerine 2008 yılında başlayan Naldo, sırasıyla Cascavel, Linense, Oeste, União São João, Ponte Preta, Cruzeiro, Grêmio, Granada, Bologna, Udinese, Getafe, Sporting, Krasnodar ve Espanyol gibi farklı kulüplerde oynamıştır. 25 Eylül 2020 tarihinde, Antalyaspor ile 2 yıllık bir sözleşme imzalayarak Türkiye'ye transfer olmuştur. Naldo, Süper Lig'deki ilk maçına 18 Ekim 2020 tarihinde çıkmış ve Antalyaspor'un Gaziantep ile 1-1 berabere kaldığı maçta forma giymiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading