Yandex Metrica

Sitede Ara

Napoli'ye dikiş tutmuyor! İşte yeni teknik direktör adayları...

Napoli'ye dikiş tutmuyor! İşte yeni teknik direktör adayları...

Napoli, Antonio Conte'yi teknik direktörlük için hedefliyor ancak anlaşma sağlanamazsa diğer adaylar da listeye alındı. Transfer bütçesinde geniş imkanlar sunan Napoli, Victor Osimhen'in satışından elde edeceği geliri yeni teknik direktör ve takviyeler için kullanacak.  

Spor

11.04.2024, 18:54

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, sezon sonunda takımın başına deneyimli teknik adam Antonio Conte'yi getirmeyi planlıyor. Ancak, anlaşma sağlanamaması durumunda kulüp, diğer adaylara da yönelecek.

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! KAP'a bildirildi Haberi Görüntüle

CONTE İÇİN NAPOLI'NİN ISRARI

La Gazetta della Sport'ta yer alan haberlere göre, Napoli yönetimi, Antonio Conte ile anlaşmak için büyük bir istekle hareket ediyor. Tottenham'dan ayrıldıktan sonra boşta olan Conte'ye geniş bir transfer bütçesi sunacaklarını belirten Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in, transfer konusunda tam yetki vereceği ifade ediliyor.

Galatasaray'ın gündemindeki Mario Hermoso kimdir? İşte yıldız oyuncunun kariyeri ve başarıları... Galatasaray'ın gündemindeki Mario Hermoso kimdir? İşte yıldız oyuncunun kariyeri ve... Haberi Görüntüle

TRANSFER BÜTÇESİ VE HEDEFLER

Haberde, Victor Osimhen'in satışından elde edilecek gelirin, 100 milyon eurodan fazla bir transfer bütçesine sahip olacağı vurgulanıyor. Napoli, Şampiyonlar Ligi'ne geri dönmeyi hedeflediği için transfer konusunda cömert davranacak.

Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Mourinho, Rize'yi dağıttı! Spor yorumcuları Rizespor- Fenerbahçe maçını değerlendirdi Haberi Görüntüle

DİĞER ADAYLAR

Ancak, Antonio Conte ile anlaşma sağlanamaması durumunda Napoli'nin listesinde başka adaylar da bulunuyor. Fiorentina'dan Vincenzo Italiono, Nice'den Francesco Farioli ve Monza'dan Raffaele Palladiona gibi isimlerin de Napoli'nin alternatif listesinde yer aldığı belirtiliyor. Kulüp, teknik direktör konusunda acele etmeden, en uygun seçeneği bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading