Yandex Metrica

Sitede Ara

NATO zirvesi öncesi kritik görüşme: Genel Sekreter Stoltenberg ile ABD Savunma Bakanı bir araya geldi!

NATO zirvesi öncesi kritik görüşme: Genel Sekreter Stoltenberg ile ABD Savunma Bakanı bir araya geldi!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin NATO Liderler Zirvesi öncesi bir araya geldi. İkili, Washington'da düzenlenecek zirve öncesinde Ukrayna'ya destek sözü verdi.

Dünya

09.07.2024, 12:46

Rusya, NATO Liderler Zirvesi öncesinde Ukrayna topraklarına yoğun füze saldırısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen saldırı sonrasında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin bir araya geldi.

Washington'da düzenlenecek olan zirve öncesinde görüşen Stoltenberg ve Austin, Ukrayna'daki gelişmeleri ve ABD'nin Ukrayna'ya yapması beklenen yardım hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Dünya savaşı çok yakın! Trump'tan çok konuşulacak F-35 açıklaması: Tüm bileşenlerinin ABD içinde üretilmesini isteyeceğiz Dünya savaşı çok yakın! Trump'tan çok konuşulacak F-35 açıklaması: Tüm... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'YA DESTEK VERİLECEK

NATO'dan yapılan yazılı açıklamada belirtilene göre Stoltenberg, Austin'e Ukrayna konusundaki güçlü liderliği için teşekkür etti ve "Bu gerçekten bir fark yarattı ve hepimizin Ukrayna'ya eşi benzeri görülmemiş destek vermemizi sağladı." dedi.

Ankara-Şam zirvesi! Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken açıklama: Türkiye ile Esad arasında toplantı olacak Ankara-Şam zirvesi! Rus Dışişleri Bakanı Lavrov'dan dikkat çeken açıklama: Türkiye... Haberi Görüntüle

STOLTENBERG'DEN SAVUNMA MESAJI

toltenberg Zirve'de caydırıcılık ve savunma başlıklarının da ele alınacağını belirtti ve "Müttefikler, herhangi bir saldırganı caydırmaya devam etmek için ihtiyaç duyduğumuz kuvvetlere, hazırlığa ve yeteneklere sahip olduğunu gösterecek. Müttefikler kendi paylarına düşen yükü taşımaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading