NBA efsanesi Olajuwon'dan Alperen Şengün'e övgü: Eskiyle yeni arasında mükemmel bir denge

NBA efsanesi Olajuwon'dan Alperen Şengün'e övgü: Eskiyle yeni arasında mükemmel bir denge

Houston Rockets'ın efsane oyuncusu Hakeem Olajuwon, genç yetenek Alperen Şengün'ü övgüyle anarak, "Eskiyle yeni oyun tarzları arasında mükemmel bir denge bulduğunu söyleyebilirim. Komple bir oyun oynuyor." dedi.

Spor

02.02.2024, 09:30

Houston Rockets'ın efsane basketbolcusu Hakeem Olajuwon, Alperen Şengün'ün performansını değerlendirerek, genç oyuncuya övgü dolu sözlerle yaklaştı. Olajuwon, Şengün'ün oyun stilini komple ve dengeleyici olarak nitelendirdi.

Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Hakan Çalhanoğlu'na dev kanca! Tarihe geçecek rekor bonservis Haberi Görüntüle

ÇAĞA UYGUN OYUN TARZI

Olajuwon, Alperen Şengün'ün oyun tarzının çağa uygun olduğunu vurgulayarak, "Her tarza uyan eksiksiz bir oyun oynuyor. Post up şansı varsa her iki taraftan da bitirebiliyor. Uyum sağladı ve eskiyle yeni oyun tarzları arasında mükemmel bir denge buldu." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu unutturacak transfer! Ocak ayı bombası! Haberi Görüntüle

ŞENGÜN'ÜN SEZON PERFORMANSI

Houston Rockets forması altında ikinci sezonunu geçiren Alperen Şengün, 46 maçta gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Şengün, 21.7 sayı, 9.2 ribaunt ve 5.1 asist ortalamalarıyla double double performansına yaklaşıyor.

Milli futbolcu Messi'nin gözüne girdi: dünya starı onu seçti Milli futbolcu Messi'nin gözüne girdi: dünya starı onu seçti Haberi Görüntüle

ALL-STAR OYLAMASINDA 5. SIRADA

Batı Konferansı'nda pota altı ve forvet oyuncuları arasında yapılan all-star oylamasında Alperen Şengün, 1 milyon 821 bin 202 oyla 5. sırayı aldı. Yedek olarak all-star maçında yer almak için umutlu bekleyiş devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading