Yandex Metrica

Sitede Ara

NBA finaline hangi takımlar çıktı?

NBA finaline hangi takımlar çıktı?

Batı Konferansı finalinde Minnesota Timberwolves'u 4-1 geçen Dallas Mavericks, NBA finalinde Boston Celtics'in rakibi oldu.

Spor

31.05.2024, 12:09

NBA play-off'ları büyük bir heyecana sahne olurken, Batı Konferansı final serisinde Dallas Mavericks, Minnesota Timberwolves'u 124-103 mağlup ederek seriyi 4-1 kazandı ve NBA finaline yükseldi. Mavericks, finalde Doğu Konferansı şampiyonu Boston Celtics ile karşılaşacak.

Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Trabzonspor'un elinden kaçtı! Weghorst resmen imzayı attı Haberi Görüntüle

DONCIC VE IRVING'İN PERFORMANSI

Dallas Mavericks, Timberwolves karşısında etkileyici bir performans sergiledi. All-star oyuncuları Luka Doncic ve Kyrie Irving'in muhteşem oyunuyla galibiyete uzanan Mavericks, final biletini almayı başardı. Luka Doncic, 36 sayı, 10 ribaunt ve 5 asistle yıldızlaşırken, Kyrie Irving de 36 sayı, 4 ribaunt ve 5 asistle takımına büyük katkı sağladı. Bu ikilinin üstün performansı, Mavericks'in Batı Konferansı şampiyonluğunu getirdi.

Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Son dakika... Galatasaray, Zaha'yı Lyon'a gönderdi: İşte ödenecek transfer ücreti Haberi Görüntüle

TIMBERWOLVES MÜCADELE ETTİ AMA YETMEDİ

Minnesota Timberwolves ise mücadeleci oyunuyla dikkat çekti. Anthony Edwards 28 sayı, 9 ribaunt ve 6 asistle, Karl-Anthony Towns ise 28 sayı ve 12 ribauntla takımını sırtladı. Ancak bu çabalar, Mavericks'in güçlü oyununu engellemeye yetmedi. Timberwolves, seride 4-1'lik skorla mağlup olarak sezonu kapattı.

Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Türkiye - İzlanda maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

LUKA DONCIC MVP SEÇİLDİ

Dallas Mavericks'in Sloven yıldızı Luka Doncic, Batı Konferansı finallerinin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi. Doncic'in liderliğinde Mavericks, NBA finaline yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi!  Kieran Trippier... Eyüpspor'dan sürpriz transfer hamlesi! Kieran Trippier... Haberi Görüntüle

NBA FİNAL SERİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dallas Mavericks ve Boston Celtics arasında oynanacak olan NBA final serisi, 7 Haziran Cuma günü Türkiye saati ile 03.30'da başlayacak. İki dev takım, NBA şampiyonluğu için kıyasıya bir mücadele verecek.

  • Başlangıç Tarihi: 7 Haziran Cuma
  • Saat: TSİ 03.30
  • Takımlar: Dallas Mavericks - Boston Celtics

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading