Yandex Metrica

Sitede Ara

NBA'de play-off heyecanı: Son 2 takım belli oldu

NBA'de play-off heyecanı: Son 2 takım belli oldu

NBA'de nefes kesen play-in etabı sona erdi ve sonunda play-off'a kalan son 2 takım belli oldu. Miami Heat Doğu Konferansı'nda, New Orleans Pelicans ise Batı Konferansı'nda yerini aldı.

Spor

20.04.2024, 11:04

Miami Heat, play-in etabının ardından Doğu Konferansı'nda lider Boston Celtics ile karşılaşacak. Chicago Bulls'u 112-91 mağlup eden Heat'te Tyler Herro'nun 24 sayı ve 10 ribauntluk performansı, takımına galibiyeti getirdi. Jaime Jaquez Jr. ise 21 sayı ve 6 asistle önemli bir katkı sağladı.

Galatasaray'a büyük şok! Yunan ekibinden flaş Oliveira hamlesi Galatasaray'a büyük şok! Yunan ekibinden flaş Oliveira hamlesi Haberi Görüntüle

NEW ORLEANS PLAY-OFF YOLUNDA

Batı Konferansı'nda ise New Orleans Pelicans, Sacramento Kings'i 105-98 yenerek play-off biletini kapma başarısını gösterdi. Brandon Ingram'ın 24 sayılık performansıyla öne çıkan Pelicans'ta Jonas Valanciunas ve Trey Murphy'nin de etkili oyunları galibiyete katkı sağladı.

20 yaşındaki Türk futbolcu, Porto'ya transfer oldu! 20 yaşındaki Türk futbolcu, Porto'ya transfer oldu! Haberi Görüntüle

PLAY-OFF'LAR YAKLAŞIYOR

NBA'de heyecan dolu mücadelelerin yaşandığı play-offlar için takımların hazırlıkları hızla devam ediyor. Miami Heat ve New Orleans Pelicans, büyük bir mücadeleyle play-off yolculuklarına başlarken, basketbol severler de bu heyecan dolu maçları sabırsızlıkla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading