Yandex Metrica

Sitede Ara

Nehirde pirana dehşeti! 4 yüzücü parçalanmış halde bulundu

Nehirde pirana dehşeti! 4 yüzücü parçalanmış halde bulundu

Güney Amerika ülkesi Paraguay'da serinlemek için nehre giren 4 kişi, pirana balıklarının saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Yaşam

23.01.2024, 18:36

Güney Amerika ülkesi Paraguay, pirana balıklarının yol açtığı ölümlerle sarsıldı. Sıcak havadan dolayı serinlemek için Paraguay nehrine girenlerden 4 kişi, pirananalar tarafından saldırıya uğrayarak korkunç şekilde can verdi. 

Başkent Asuncion'un hemen güneyinde Enramada semtinde nehre girenlerden 4 kişinin cesedine ulaşıldı. Vücudunun çeşitli kısımları piranalar tarafından parçalanmış halde bulunan kişiler, ülkeyi bir anda alarm durumuna geçirdi. 

Yüzmek için sözkonusu nehre girilmemesi yönünde çağrılar yapılırken, son zamanlarda bölgede piranalardan dolayı çok sayıda saldırı vakasının rapor edildiği belirtiliyor. 

Nehrin geçtiği başka kentlerde bazı Paraguaylıların ölümcül olmayan pirana saldırısına uğradığı ve kiminin ayak parmaklarının koptuğu belirtiliyor. 

Paraguaylı biyologlar, üreme mevsimi boyunca pirana balıklarının özellikle yumurta ve yavrularını koruma içgüdüsüyle hareket ettiğini, bu nedenle bu aylarda nehirlere girilmemesi gerektiğini kaydediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading