Çin'den ithal edilen tüm otomobiller artık daha pahalı!! Rekor ek vergi geliyor

Çin'den ithal edilen tüm otomobiller artık daha pahalı!! Rekor ek vergi geliyor

Çin'den ithal edilen tüm yakıt tiplerindeki binek araçlara ilave vergi getirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile en düşük gümrük vergisi de 7 bin dolar olarak belirlendi. 8 Haziran itibariyle yayımlanan karar, yayımını takip eden 30’uncu günde yürürlüğe girecek.

Neler Oldu

08.06.2024, 13:19

7 Temmuz 2024 yılından itibaren Çin'den ithal edilen tüm araçlara ilave ek vergi getirildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası yurdu saracak Yılın ilk karı geliyor! Meteoroloji gün verdi: Soğuk hava dalgası... Haberi Görüntüle

YÜZDE 40 EK VERGİ

Türkiye, Çin'den ithal edilen binek araçlara ilave vergi kararı aldı. Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, mevcutta elektrikli otomobiller için uygulanan yüzde 40'lık vergi tüm yakıt tiplerindeki araçlar için de uygulanacak.

Yeni banknot basılacak mı? TCMB Başkanı Karahan'dan merak edilen soruya yanıt Yeni banknot basılacak mı? TCMB Başkanı Karahan'dan merak edilen soruya... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK GÜMRÜK VERGİSİ 7 BİN DOLAR

Bununla birlikte düzenleme ile en düşük gümrük vergisi de 7 bin dolar olarak belirlendi. 8 Haziran itibariyle yayımlanan karar, yayımını takip eden 30’uncu günde yürürlüğe girecek.

Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika açıklaması Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika... Haberi Görüntüle

GSR UYGULAMASI DA AYNI TARİHTE YÜRÜRLÜĞE GİRECEK

Öte yandan Avrupa Birliği tarafından yeni otomobiller için zorunlu hale getirilen 'Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR)' Türkiye'de 7 Temmuz'da yürürlüğe girmeye hazırlanıyor.

Habere Tepki Ver

1

2

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading