Dünya Elon Musk'ın robotu Optimus'u konuşuyor! Taş, kağıt, makas bile oynuyor

ABD'li milyarder Elon Musk, Tesla'nın insansı robotu Optimus'u tanıttı. Tanıtım gecesinde barmenlikle beraber birçok özelliğini sergileyen Optimus robotlardan bir tanesinin "taş, kağıt, makas" oynaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Elon Musk'ın tanıttığı Optimus Robot'un ABD satış fiyatının 20.000 ila 30.000 dolar arasında olacağı belirtildi.

Neler Oldu

11.10.2024, 12:41

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla’nın en büyük etkinliklerinden biri olan “We, Robot”ta Robotaxi ve Robovan elektrikli araçların yanı sıra Optimus robotlar da görücüye çıktı.

Vatandaşların büyük ilgisini çeken Optimus, hünerleriyle herkesi kendine hayran bıraktı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören tanıtım gecesinde Optimus robotların videoları kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları, videoların altına yaptıkları yorumlarda Optimus robotlara olan beğenisini dile getirdi.

İsrail'in gizli Lübnan operasyonu ortaya çıktı: Bir yıl önce düğmeye basılmış İsrail'in gizli Lübnan operasyonu ortaya çıktı: Bir yıl önce düğmeye... Haberi Görüntüle

OPTİMUS ROBOTLARI NE KADAR?

Elon Musk, gelecekte bu robotların çocuklara ders verebileceğini, çimleri biçebileceğini ve hatta arkadaşınız olabileceğini söyledi. Tesla'nın etkinlik sırasında izleyicilerle içecek servisi yapan Optimus robotlarını 20 bin ila 30 bin dolar arasında bir fiyata satabileceği belirtiliyor.

Şırnak'ta ‘Gürz-18’ operasyonu: Terör inleri yerle bir edildi Şırnak'ta ‘Gürz-18’ operasyonu: Terör inleri yerle bir edildi Haberi Görüntüle

TAŞ, KAĞIT, MAKAS BİLE OYNUYOR

Tesla Robovan’in tanıtılmasından sonra kalabalığın arasına yürüyerek katılan Optimus robotlar, insanların günlük ihtiyaçları karşılayabilecek gibi duruyor. Etkinlikte barmenlikle beraber birçok özelliğini sergileyen Optimus robotlardan bir tanesinin "taş, kağıt, makas" oynaması bir hayli dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading