Yandex Metrica

Karar günü geldi çattı! Polat çifti ve Candan kardeşler hakim karşısına çıkıyor!

Karar günü geldi çattı! Polat çifti ve Candan kardeşler hakim karşısına çıkıyor!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan gözaltına alınan dilan Polat ve Engin Polat çifti, 4-5-6 Eylül tarihlerinde hakim karşısına çıkması beklenirken, Candan kardeşlerin ise 4 Eyül günü Küçükçekmece'de ilk kez hakim karşısına çıkacak. 

Neler Oldu

03.09.2024, 12:35

2023 yılında fenomenlerin kara para aklama ve vergi kaçırma suçundan soruşturma açılmıştı. Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheli İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame kapsamında '‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme’, ‘Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama’ ve ‘Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet’ suçları nedeniyle hakim karşısına çıkacak. 

Yalan ihbar sonrası iki gözaltı: Narin Güran bulunmasın diye yapmadıkları kalmamış Yalan ihbar sonrası iki gözaltı: Narin Güran bulunmasın diye yapmadıkları... Haberi Görüntüle

POLAT ÇİFTİ HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

Polat çifti hakkında 20'şer yıldan 40'ar yıla kadar hapis cezası talep edilmiş, İstanbul Anadolu 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4-5-6 Eylül 2024 tarihlerinde hakim karşıısna çıkackları öğrenildi. 

Kilidi o silah açacak!  Geri çekilebilir kanatlara ve 65 km menzile sahip bomba geliştirdi: Düşmanı yok edecek Kilidi o silah açacak! Geri çekilebilir kanatlara ve 65 km... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER'E 44 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

Fenomenler arasında yerini alan ve lüks yaşam tarzlarıyla dikkat çeken Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerde 16 Kasım 2023 tarhinde kara para aklama ve suç örgütüne üye olma suçundan tutuklanmışlardı. 

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görülen dava kapsamında ise Bahar ve Nihal Candan kardeşlerinde aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Bahar Candan hakkında 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep edilirken Nihal Candan hakkında ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Candan kardeşlerin duruşma tarihi ise 4 Eylül olarak belirlendi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading