Yandex Metrica

Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi!

Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi!

Eski manken ve oyuncu Deniz Akkaya 15 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgen ile arasında çıkan şiddet olayları sonrasında devreye eski boşandığı eşi Efe Önbilgen girmiş, kızının velayetini üzerine almıştı. Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgen'e şiddet uyguladığı için mahkeme 5 ay hapis cezası verdi.

Neler Oldu

17.09.2024, 11:33

Eski manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgen'den şiddet gördüğünü ve balkona kilitlendiğini açıklamasından sonra Aile Bakanlığı olaya el atmış Ayşe Önbilgen devlet korumasına alınmıştı. 

Meteoroloji uyardı: Bu saatlere dikkat! 5 bölgede kuvvetli yağış bekleniyor Meteoroloji uyardı: Bu saatlere dikkat! 5 bölgede kuvvetli yağış bekleniyor Haberi Görüntüle

KIZINI YARALADIĞI İÇİN SORUŞTURMA AÇILDI

Ayşe Önbilgen annesi Deniz Akkaya'nın kendisine termos fırlattığını itiraf etmesinin ardından Akkaya'ya soruşturma açılmıştı. Soruşturma sırasında ise Akkaya, “Aramızda her anne-kız arasındaki tartışma yaşanmış olabilir. Kesinlikle kızıma karşı hakarette bulunmadım. Onu darp etmedim” demişti. 

Akkaya ve kızı araında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruştırmada mahkeme Akkaya hakkında,Alt soya karşı kasten yaralama’ suçu nedeniyle 4.5 yıl hapis istemiyle dava açmıştı. 

Akkaya'nın kızını, silah sayılan ve içerisinde demir termos, kablosuz kulaklık bulunan çantayı Ayşe Önbilgen'e fırlatığı, sonrasında ise tekme ve tokat atıp boğazını sıkarak yaraladığı iddia edilmişti. 

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra... Haberi Görüntüle

4 AY 27 GÜN HAPİSE MAHKUM EDİLDİ

İstabul Asilye Ceza Mahkemesi'nde devam eden dava kapsamında mahkeme Akkaya'yı  ‘Alt soya karşı kasten yaralama’ suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading