Yandex Metrica

Sitede Ara

Metin Arolat ölüm diyetinin kurbanı mı oldu? Ünlü şarkıcının ölümüne ilişkin korkunç iddia!

Metin Arolat ölüm diyetinin kurbanı mı oldu? Ünlü şarkıcının ölümüne ilişkin korkunç iddia!

Ünlü şarkıcı ve yönetmen  Metin Arolat İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada aniden yere yığılmış, kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının ölümü sevenlerini yasa boğarken yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu'ndan ise 'ölüm diyeti' açıklaması büyük yankı uyandırdı. 

Neler Oldu

22.09.2024, 16:36

90'lı yıllarda gündemden düşmeyen şarkılarıyla geniş hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat İstanbul Kozyatağı'nda bir mekanda sahne aldığı sırada fenalaşarak yere yığıldı.

XEC varyantı alarmı! Birkaç ay sonra baskın hale gelecek: Dünyada yayılmaya başladı XEC varyantı alarmı! Birkaç ay sonra baskın hale gelecek: Dünyada... Haberi Görüntüle

METİN AROLAT ÖLÜM DİYETİNİN KURBANI MI OLDU?

Hastaneye kaldırılan Arolat'ın kalp krizi geçirdiği ve 52 yaşında hayatını kaybettiği öğrenilmişti. Metin Arolat'ın yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu ise hastaneye gelerek açıklama yaptı ve arkadaşı Arolat'ın 'ölüm diyeti' yaptığını açıklayarak, "Benim çok yakın arkadaşımdı, kardeşim gibiydi. Rejim yapıyormuş, bizde böyle ölüm diyetleri vardır. Sanırım kalbi kaldırmadı. Sahneye çıktıktan bir süre sonra kötü olmuş. Ardından 'Sol kolum uyuştu' demiş. Tekrar sahneye çıkmış ve kalp krizi geçirmiş. Metin'ciğim güle güle gitmiş ve güzel bir yere gittiğini düşünüyorum" dedi. 

İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı İstanbullular dikkat! AKOM'dan gök gürültülü sağanak uyarısı Haberi Görüntüle

DİYETİSYENLER UYARDI

Ünlü diyetisyen Mehlika Öktem ise bu tür ağır diyetlerin kas erimesine kadar gidebildiğini ve ölüme yol açtığını belirterek, ''Bu tarz şok diyetlerin bilinçsizce yapılması çok sakıncalıdır" dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre ise İç Hastalıkları Uzmanı Ergün Koçer hızlı zayıflamak için yapılan diyetlerin kişinin sağlığında büyük sorunlara yol açtığını belirterek,  "Kadınların ağır diyet ve sporla bünyelerindeki yağ oranını tükenmeye yakın hale getirdikleri, aslında hormon metabolizmasının en önemli merkezlerinden olan yağdokuda oluşan aksamaların sonucu hamile kalmakta zorlandıkları görülmektedir" dedi.

İran'da kömür madeni patladı: 51 kişi öldü, 20 kişi yaralandı! İran'da kömür madeni patladı: 51 kişi öldü, 20 kişi yaralandı! Haberi Görüntüle

METİN AROLAT'IN CENAZE PRORAMI BELLİ OLDU

Şarkıcı Arolat'ın cenazesinin ise bugün öğle saatlerinde Teşvikiye Camii'nde kılınacak ve ardından İzmir'e ailesinin yanına gönderilerek aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Bayraktar AKINCI, hedefi akıllı milli mühimmatla vurdu Bayraktar AKINCI, hedefi akıllı milli mühimmatla vurdu Haberi Görüntüle

CENAZEYE AKIN ETTİLER

Şarkıcı Metin Arolat'ın cenazes töreni düzenlendi. Cenazeye birçok ünlü isim katılırken Oyuncu Nilgün Belgün de "Çok gençti, çok iyi bir insandı. Hepimizin dostuydu, herkesin dostu olmak kolay bir şey değil. Hepimizi çok severdi. Sevgi dolu, iyi kalpli bir adamdı. Çok genç yaşta kaybettik. Şok geçiriyorum, ani oldu çünkü. Bazı insanlar sahnede ölmek ister, ona kısmet oldu." dedi.

Esra Erol cenaze töreninde üzüntüsünü dile getirerek, "Çok erken yaşta hayatını kaybetti. Çekecek çok reklam filmi vardı, söyleyecek çok şarkısı vardı. Çok erken öldü, çok üzgünüz." dedi.

Cenazeye Gülben Ergen, Demet Akalın, Gülşen, Bekir Aksoy, Seda Bakan gibi birçok ünlü isim katıldı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading