Metin Arolat 'Sihirli serum' kurbanı mı oldu? Vitamin serumu ünlü şarkıcıyı ölüme götürü iddiası!

Metin Arolat 'Sihirli serum' kurbanı mı oldu? Vitamin serumu ünlü şarkıcıyı ölüme götürü iddiası!

Ünlü sanatçı Metin Arolat sahnede fenalaşmış kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ünlü şarkıcının ölümü sonrasında ise ölüm diyeti yaptığı ve sihirli serum kullandığı iddiası büyük yankı uyandırmıştı. Peki mucizevi gibi pazarlanan vitamnin serumlarının insan hayatını ne gibi tehlikelere attığı, bağışıklık sistemini nasıl etkilediği aktarıldı.

Neler Oldu

24.09.2024, 16:27

90'lı yıllara damgasını vurmuş Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından olan Metin Arolat İstanbul Kozyatağı'nda sahne aldığı sırada hayatını kaybetti.

Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı: 400 okula ceza verdik Kitaplara fahiş zam yapan özel okullara af yok! Bakan açıkladı:... Haberi Görüntüle

ÖLMEDEN ÖNCE SİHİRLİ SERUM ALDIĞI İDDİA EDİLDİ

Sahnede kalbi duran Metin Arolat'ın sahneye çıkmadan önce evde serum aldığı, ancak bu serumların ise büyük risk teşkil ettiğini belirten Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Özgür Doğan, "Damar yoluyla uygulanan ilaçların ve serumların hepsinin mümkünse hastane ortamında eğer mümkün değilse de özel bir klinikte veya hekim gözetiminde uygulanması gerekiyor. Çünkü karşımıza çıkabilecek çeşitli alerjik reaksiyonlar var. Aynı zamanda ölüme kadar gidebilecek anaflaksi dediğimiz bir durum var. Bugüne kadar bir kişiye bile, bunu yapabilecek durumda olmama rağmen, hastane dışı bir ortamda serum ilaç gibi bir şey yapmadım." dedi.

Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın saldırıyı nasıl ve nereden öğrenmiş Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın... Haberi Görüntüle

SERUMLAR CİDDİ SAĞLIK SORUNALRINA YOL AÇIYOR

Evde serum uygulamasının arttığını belirten Dr.Nurettin Özgür Doğan, sosyal medya reklamlarıyla serum pazarlayanların belirli bir yeri olmadığını, içerisinde ne gibi maddelerin kullanıldığının bilinmediğini belirterek,  "Belki binde bir, belki on binde bir karşımıza çıkabilecek olan bir sorun da olsa müdahale edebilecek kapasitenizin olabilmesi gerekiyor. Eğer bu sizde yoksa bu sefer bu işin sorumluluğunu alamıyorsunuz. En büyük sorun bu. Basit cilt döküntüleri gibi kontrol altına alınabilecek şeyler de karşımıza çıkabilir. Ama ciddi yumuşak doku şişliğiyle birlikte soluk borusunu etkileyen ciddi sorunlar da ortaya çıkabilir." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading