Yandex Metrica

Sahnede yere yığıldı: Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

Sahnede yere yığıldı: Ünlü şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan ve şarkı söylediği sırada kalp krizi geçiren 52 yaşındaki ünlü sanatçı Metin Arolat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Neler Oldu

21.09.2024, 09:36

1995 yılında hem "Dert Değil" şarkısıyla hem de bu şarkıya çektiği kliple adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat'tan acı haber geldi.

Şarkıcı Metin Arolat, İstanbul'da Kozyatağı'nda bir otelde şarkı söylemek için dün gece sahneye çıktı.

Elektrikli araç ithalatına düzenleme! Hibrit modellere bakın hangi şart getirildi Elektrikli araç ithalatına düzenleme! Hibrit modellere bakın hangi şart getirildi Haberi Görüntüle

METİN AROLAT SAHNEDE YERE YIĞILDI

52 yaşındaki ünlü isim sahnede şarkı söylediği esnada bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Metin Arolat'a ilk müdahale sahne aldığı yerde yapıldıkran sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Metin Arolat, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve 52 yaşında hayatını kaybetti.

Müstakil siber güvenlik teşkilatı kurulacak mı? Bakan Fidan canlı yayında açıkladı Müstakil siber güvenlik teşkilatı kurulacak mı? Bakan Fidan canlı yayında... Haberi Görüntüle

ACI HABERİ REYHAN KARACA DUYURDU

Kahreden haberin ardından arkadaşları, sahneden kalp krizi geçirerek 52 yaşında hayatını kaybeden Metin Arolat için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Acı haberi Reyhan Karaca, sosyal medya hesabından duyurdu. Metin Arolat ile fotoğrafını paylaşan Reyhan Karaca, "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Haberi Görüntüle

METİN AROLAT KİMDİR?

İzmir'de 1972 yılında dünyaya gelen Metin Arolat, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında "Ayrılık Olmaz" isimli ilk albümünü çıkarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading