Yandex Metrica

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra...

Simge Sağın sahnede neye uğradığını şaşırdı! Önce çiçek fırlattılar sonra...

Aşkın Olayım şarkısıyla dillerden düşmeyen geçtiğimiz günlerde İcardi ile adı anılan ünlü şarkıcı Simge Sağın'a Gaziantep konserinde hayranları önce çiçek fırlattı sonra da suratına telefon fırlatınca neye uğradığını şaşırdı.  

Neler Oldu

17.09.2024, 11:35

Aşkın Olayım, Yankı, Miş Miş, Önümüz Yaz, Üzülmedim Mi?, Öpücem gibi şarkılarını seslendiren 43 yaşındaki Simge Sağın Gaziantep'te hayranlarıyla bir araya geldi. 

2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet iddialarına yanıt 2,1 milyar TL'lik vurgun doğru mu? Dursun Özbek'ten karaborsa bilet... Haberi Görüntüle

YÜZÜNE ÇİÇEK FIRLATTILAR

Ünlü şarkıcı Sağın en çok beğenilen şarkılarını hayranları için seslendirirken, yüzüne bir buket çiçek fırlatıldı. Sağın'ın yüzüne gelen çiçek sonrasında ünlü şarkıcı,  "Bunu daha dikkatli vermen lazım" diyerek tepki gösterdi.

Emlakta yeni dönem başlıyor: İşte doğrulanmış ilan uygulamasının detayları Emlakta yeni dönem başlıyor: İşte doğrulanmış ilan uygulamasının detayları Haberi Görüntüle

SONRA TELEFON FIRLATIP YUHALADILAR

Ünlü şarkıcıya çiçek buketi fırlatılmasından sonra ise Simge Sağın'ın suratına telefon fırlatıldı. Simge sağın sinirlenerek, 'İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!' diyerek sitem etti.

Simge'nin hayranlarına ettiği sitem sonrasında ise hayranları yulamaya başladı. Ünlü şarkıcı,  'Yuhlamayın arkadaşlar, yuhlayarak da bir şeye varamayız. Öyle korktuğum için gelemeyeceğim beni yakından göremeyeceksiniz'  dedi.

O ilimizde 694 milyon tonluk nadir toprak elementi bulunmuştu! Asya ülkesi devreye girdi: Dev anlaşma çok yakın O ilimizde 694 milyon tonluk nadir toprak elementi bulunmuştu! Asya... Haberi Görüntüle

'GERÇEKTEN AYIP'

Ünlü şarkıcı Simge, ''İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading