Yandex Metrica

Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk kare!

Yılın düğünü bitti! Acun Ilıcalı Ayça Çağla Altunkaya'nın düğünden ilk kare!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ayça Çağla Altunkaya ile dün akşam dünyaevine girdi. 4. kez nikah masasına oturan Ilıcalı'nın düğünü Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşirken, düğüne ünlü akını yaşandı.

Neler Oldu

05.09.2024, 16:46

52 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda dünyavine girdi. 

İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı İstanbul'da okullara saat düzenlemesi: Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

GELİNLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Gelin ve damat düğün törenine tekne ile gelirken, Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği ise merak konusuydu. Beyaz straplez gelinliği ile göz kamaştıran Altunkaya'nın saçları da büyük beğeni topladı. 

Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını verdi! Kızını yaralamanın cezası ağır oldu! Deniz Akkaya hakkında mahkeme kararını... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra aşk yaşamaya başlayan çiftin nikah törenine Hülya Avşar, Esat Yontuç, Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Oğulcan Engin, Ali Koç,  Okan Buruk, Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Demet Akalın ve birçok isim daha nikahta yerini aldı. 

Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Cedi Osman NBA'yi bırakıp Avrupa'ya dönüyor: Anlaşma sağlandı Haberi Görüntüle

SOSYA MEDYA YASAĞINA KİMSE UYMADI

Çiftin nikah davetiyesinde,  "Lütfen, sosyal medya olmasın."  notunu düşmüşlerdi. Ancakbirçok ünlü isim ise sosyal medyadan düğüne ilişkin paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Narin'i öldürmeye bir gün önce karar verdiler: Evde plan ahırda cinayet Narin'i öldürmeye bir gün önce karar verdiler: Evde plan ahırda... Haberi Görüntüle

AFTER PARTİ ELBİSESİ DUDAK UÇUKLATTI

Acun Ilıcalı ile dünya evine giren Ayça Çağla Altunkaya'nın ise after partide giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı. Ayça Çağla Altunkaya'nın giydiği elbisenin fiyatı 87.200 TL olduğu öğrenildi.

Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Şahan Gökbakar'ın 'kaçak' villasına yıkım kararı: Bakanlık olaya el attı Haberi Görüntüle

MOURİNHO'DAN DÜĞÜN SONRASI ŞAŞIRTAN DİYALOG

Düğünde Fenerbahçe Teknik direktörü Jose Mourinho Ilıcalı'nın düğününde yerini aldı. Mourinho'nun düğün çıkışında ise kendisinden para isteyen bir çocukla yaptığı konuşma dikkatlerden kaçamdı. 

Mourinho arabasına giderken çiçek satmaya çalışan bir çocuk yanına yaklaştı ve 'Param yok' cevabını verdi. Mourinho'nun çocukla arasında yaşadığı diyalog sosyal medyada düğünün en çok konuşulanları arasında yerini aldı.

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü Haberi Görüntüle

DÜĞÜN KLİBİ YAYINLANDI

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın ise düğününe ait hazırlanan klip sosyal medyaya damgasını vurdu. Klipte Şeyma Subaşı ve Ilıcalı'nın kızı Melisa Ilıcalı'nın sevimli hareketleri ise büyük beğeni aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Neler Oldu


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading