Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü?

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü?

Nuh Çimento’nun ortaklarından olan Silivri’ye en başta okul ve sağlık ocağı ile cami olmak üzere 20’den fazla eser kazandıran iş insanı Nurullah Baldöktü hayatını kaybetti. Peki, Nurullah Baldöktü kimdir?

Kimdir

26.09.2024, 15:22

Nuh Çimento’nun ortakları arasında yer alan Silivri’de Nurullah Baldöktü İlkokulu ve Şerife Baldöktü Meslek Lisesi ile Nurullah Baldöktü Sağlık Ocağı (Aile Sağlığı Merkezi) ile Kayseri’de pek çok hayır işi yapan iş insanı Nurullah Baldöktü hayata veda etti.

Kayseri Birlik Mensucat ve Me-Bal’ın kurucusu olan Baldöktü, Silivri’ye başta okul ve sağlık ocağı ile cami olmak üzere 20’den fazla eser kazandırdı.

Nurullah Baldöktü

nurullah.jpg

Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Nurullah Baldöktü kimdir, öldü mü? Haberi Görüntüle

NURULLAH BALDÖKTÜ KİMDİR?

Nurllah Baldöktü, 1937 yılında Kayseri’de dünyaya geldi. 1944 yılında Kayseri Etiler İlkokulu´nda eğitim hayatına başlayan Baldöktü, 1949 yılında Kayseri İstiklal İlkokulu´ndan mezun olduktan sonra orta öğrenimini de Kayseri Lisesi´nde tamamladı.

1959 yılında Şerife BALDÖKTÜ (ÖZFINDIK) ile evlenerek Mehmet ve Ayşe adında iki evlat sahibi olduktan sonra 1962 yılında İstanbul´a yerleşerek ticaret hayatına orada devam etti. Kendi kurduğu çeşitli şirketlerin bilfiil yöneticiliğini yaparak gelişmesini sağlayan Baldöktü’nün 4’te torunu vardır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Kimdir


Loading