Yandex Metrica

Sitede Ara

O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil altın yağacak

O ilimizde tonlarca altın rezervi bulundu! Sondaj başlayacak çil çil altın yağacak

Sivas'taki maden sahasında dev altın rezervi bulundu! Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Ereğli), KAP'a yaptığı duyuruda Sivas'taki maden sahalarında altın rezervi bulunduğunu duyurdu.

Ekonomi

19.07.2024, 17:16

Türkiye'nin altı rezerv kaynıyor! Karadeniz'de doğalgaz, doğuda petrol çıkarak Türkiye'ye bir müjde de Sivas'tan geldi. Sivas'ta yürütülen çalışmalarında altın rezervinin bulunduğu bildirildi. 

Erdoğan imzaladı yürürlüğe girdi! Çiftçiye 'planlı destek' modeli devreye girdi! Erdoğan imzaladı yürürlüğe girdi! Çiftçiye 'planlı destek' modeli devreye girdi! Haberi Görüntüle

SİVAS'IN ALTI ALTIN DOLU

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları(Ereğli), KAP'a yaptığı duyuruda Sivas'taki maden sahalarında altın rezervine rastladığını duyurdu.

Yapılan KAP duyurusunda, "Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Erdemir Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Ermaden) uhdesinde bulunan ve Sivas ili sınırlarında yer alan maden sahasında altın madenine rastlanmıştır. Bu kapsamda, olası rezerv miktarının ölçümlenebilmesi amacıyla Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) standartlarında rezerv tespit çalışmalarının başlatılmasına ilişkin karar verilmiştir. Konuya ilişkin gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır." denildi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading