Yandex Metrica

Sitede Ara

O sigara grubuna dev zam! Winston, Camel ve Monte Carlo fiyat listesi tek tek açıklandı!

O sigara grubuna dev zam! Winston, Camel ve Monte Carlo fiyat listesi tek tek açıklandı!

Kısa süre önce artan sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. JTI sigara grubundaki sigara fiyatları artırıldı. Yeni yapılan zam ile birlikte JTI grubundaki sigaralara 8-9-10 TL bandında zam yapılmış oldu. En düşük sigara fiyatı 67 lira oldu.    

Ekonomi

04.07.2024, 11:45

Sigara tiryakilerini üzecek bir zam haberi daha geldi! Mayıs ve Haziran aylarında peş peşe zamlanan sigara fiyatları yeni zamla birlikre yeniden güncellendi.

Türkiye genelinde ÖTV zamları ürünlere yansıtılmaya başlandı. Yapılan zamlarla birlikte bugünden itibaren JTI grubundaki sigaralar 67.80 lira bandında satışa sunulacak. 

Araç sahiplerine müjde! Rüzgar tersine döndü: Kasko ve trafik sigortasına dev indirim geliyor Araç sahiplerine müjde! Rüzgar tersine döndü: Kasko ve trafik sigortasına... Haberi Görüntüle

EN DÜŞÜK SİGARA FİYATI NE KADAR OLDU? 

JTI sigara grubuna zam geldi ve en ucuz sigara yarından itibaren 67 liradan satılacak. Yeni gelen ÖTV zamları 8-10 TL  olarak seyrederken, diğer sigara gruplarında da yakın zamanda zam bekleniyor. Yeni zamlı fiyatlar bugün, 4 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak.

Sigaraya zam yağmuru devam ediyor! Bir sigara grubunda daha zam geldi: En ucuz sigara 90 TL'ye dayandı! Sigaraya zam yağmuru devam ediyor! Bir sigara grubunda daha zam... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE AVRUPA'DA EN ÇOK SİGARA İÇEN İKİNCİ ÜLKE

Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında en çok sigara içen ikinci ülke. Ülkemizde her 100 kişiden 27.3'ü tarafından düzenli olarak sigara tüketiliyor. 

Güncel sigara fiyatları...

A markası en yüksek fiyat: 80 TL

A markası en düşük fiyat 71 TL

B markası en yüksek fiyat: 73 TL

B markası en düşük fiyat: 67 TL

C markası: 68 TL

D markası: 67 TL

 

Habere Tepki Ver

2

1

2

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Ekonomi


Loading