Ödül almak için Türkiye'ye gelmişti! Hollywood yıldızı Sharon Stone'nin Bodrum'da başına gelmeyen kalmadı!

Ödül almak için Türkiye'ye gelmişti! Hollywood yıldızı Sharon Stone'nin Bodrum'da başına gelmeyen kalmadı!

Türkiye'de de bir dönem Kurtlar Vadisi Pusu çeimlerine katılan dünyaca nünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone, ödül almak için Bodrum'a geldi. Ancak ünlü oyuncunun ise otel odasında kaza geçirdiği ve düştüğü bu nedenle gözünün morardığı öğrenildi.

Yaşam

02.08.2024, 16:16

Küre, Rehine, Temel İçgüdü, Ratched gibi yapımlarda rol alan Amerikalı ünlü oyuncu Sharon Stone Türkiye'ye geldi. 66 yaşındaki ünlü oyuncuya Global İkon Ödülü verileceği öğrenilirken ünlü oyuncu İstanbul'da vakit geçirmeyi ihmal etmedi. 

18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

OTEL ODASINDA DÜŞTÜ

Türkiye'ye oğlu ile birlikte gelen Stone, Bodrum'daki otel odasında kaldığı sırada yüzünü mermere çaprtı ve gözü morardı. Stone yaptığı açıklamada, "Birçok ülkede, birçok otelde bulundum ve birinde bir gece yarısı tuvalete gitmek için kalktım, nerede olduğumu bilmiyordum ve yüzümü mermere çarptım" dedi.

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

'KİMSE BANA BİR ŞEY YAPMADI'

Stone'ye ne olduğu merak edilirken sosyal medya hesabından, "Hayır, kimse bana bir şey yapmadı. Ve evet, ben iyiyim! Harika zaman geçiriyorum. Çok iyi ağırlanıyorum. Ve evet, gözüm daha iyiye gidiyor" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading