Yandex Metrica

Sitede Ara

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG sonuçları)

ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? (110. Dönem ÖGG sonuçları)

Özel Güvenlik olarak istihdam edilmek isteyen vatadaşlar sertifika alabilmek için çeşirli eğitimleri geçmek zorunda ve ÖGG sınavını başarı ile tamamlaması gerekiyor. Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarının açıklanması binlerce kişi tarafından heyecanla bekleniyor. Peki 110. Dönem ÖGG sonuçları açıklandı mı? ÖGG sonuçları ne zaman açıklanacak?

Gündem

10.09.2024, 14:46

Özel Güvenlik Sınavı sonuçları pek çok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ÖGG sınavlarından başarılı olarak sertifika almaya hak kazanmak isteyen adaylar için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında duyuru yapıldı. Peki ÖGG sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak?

Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Haberi Görüntüle

ÖGG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Emniyet Genel Müdürlüğü, Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim Ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor. Sınav 25 Ağustos'ta uygulanmıştı. Sınava giren adaylar ÖGG sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt arayarak güne başlıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından duyurulan takvime göre, ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu.

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'nın yeni görevi açıklandı! Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'nın yeni görevi açıklandı! Haberi Görüntüle

25 AĞUSTOS ÖGG SINAV SONUÇLARI 

Buna göre; Özel Güvenlik Görevlisi ÖGG 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitim Sınavı sonuçları kılavuzda yer alan bilgiye göre 13 Eylül 2024 tarihinde adayların erişimine açılacak. ÖGG sınavını geçen adaylar sertifika alarak özel güvenlik olarak istihdam edilmeye hak kazanmış olacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading