Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen maaş zam farkı ne zaman yatacak 2024? Öğretmen 14-15 günlük maaş farkı ne kadar?

Öğretmen maaş zam farkı ne zaman yatacak 2024? Öğretmen 14-15 günlük maaş farkı ne kadar?

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği zam oranları belli oldu. Memurlara 2024 yılı Temmuz-Aralık dönemi için yüzde 19.31 oranında zam yapılacak. Zamlı maaşlarını 15 Temmuz'da alacak olan memurlar maaş farkı ödemelerinin ne zaman hesaba yatacağını merak ediyor. Tüm memurlar gibi MEB'de görev yapan 1 milyon öğretmen de maaş hesaplamalarına başladı. Peki Öğretmen maaş zam farkı ne zaman yatacak 2024? Öğretmen 14-15 günlük maaş farkı ayın kaçında yatar? Öğretmen 14-15 günlük maaş farkı ne kadar?

Gündem

08.07.2024, 10:35

TÜİK 3 Temmuz'da Haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. Gelen rakamlarla birlikte milyonlarca memur ve emeklinin yeni maaşları da belli oldu. Açıklanan veriler ışığında SSK ve Bağkur emeklilerine yüzde 24.73 oranında zam yapılırken, memur ve memur emeklilerine yüzde 19.31 oranında zam yapıldı. MEB bünyesinde görev yapan 1 milyona yakın öğretmenin maaşı da Temmuz-Aralık dönemi için yeniden belirlenecek. Öğretmenler zamlı maaşlarına ilave olarak maaş farkı da alacak.

Akılalmaz açıklamaya tepki yağdı! CHP'li belediyeden çocuğu ısıran köpekle ilgili skandal karar! Akılalmaz açıklamaya tepki yağdı! CHP'li belediyeden çocuğu ısıran köpekle ilgili... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAAŞ FARKI NE ZAMAN YATACAK?

MEB bünyesinde görev yapan 1 milyon öğretmenin maaşına yüzde 19.31 oranında zam yapıldı. Tüm memurlar gibi öğretmenler de çalışacakları ayın maaşını önceden aldıkları için zam uygulamasından sonra maaş farkı alacağı ortaya çıkıyor. Öğretmen maaş farklarının Temmuz ayının ortasında öğretmen hesaplarına yatması bekleniyor. 

Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Zeynep Ece Sarı kimdir? Miss Turkey 10 numaralı yarışmacı kim? Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAAŞ FARKI NE KADAR?

Öğretmen maaşlarına yüzde 19.31 oranında zam yapıldı. Bu zamla birlikte öğretmen maaş farklarının ne kadar olacağı da merak konusu oldu. Öğretmenlerin 14-15 günlük zamsız dönem için alacakları maaş farkları belli oldu. En düşük öğretmen maaşı üzerinden yapılan hesaplamada 14-15 günlük maaş zam farkının 3400 TL seviyesinde olması bekleniyor. En yüksek maaş farkının ise 5600 TL seviyesinde olması bekleniyor. 

Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Son dakika: İstanbul'da metrobüs yangını Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN MAAŞ FARKI TEMMUZ'DA MI AĞUSTOS'TA MI YATACAK?

Öğretmen maaş farklarının Temmuz ayı sonlarına doğru hesaplara yatması bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading