Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi diziyle bağlantılı olduğunu açıkladı?

Oktay Kaynarca'dan şok açıklamalar! Kurtlar Vadisi itirafı geldi: İşte hangi diziyle bağlantılı olduğunu açıkladı?

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, bir döneme damga vuran ve hafızalarda iz bırakan Kurtlar Vadisi dizisinin arkasındaki gerçeği ilk kez açıkladı. 

Gündem

15.10.2024, 15:09

Sunucu ve oyuncu Oktay Kaynarca, Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV kanalında gerçekleştirdiği röportajda, Kurtlar Vadisi’nin aslında Amerikan yapımı bir diziden uyarlanmış olduğunu söyledi.

MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın canlı bombası yok edildi MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın canlı bombası yok edildi Haberi Görüntüle

HALA POPÜLERLİĞİNİ KORUYOR 

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca ve Özgü Namal gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi, yayınlandığı dönemde Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alarak reyting rekorları kırmıştı. Dizinin yeniden yayınlanan bölümleri bile izleyici tarafından defalarca izlenmeye devam ediyor.

Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi? Cuma günleri okullar tatil mi? 2024 okul saatleri değişti mi? Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ TEMELLERİ ''BÜYÜK TUZAK'' DİZİSİ İLE ATILDI 

Oktay Kaynarca, dizisinin Amerikan yapımı Büyük Tuzak isimli diziden esinlendiğini söyledi. Kaynarca, "İşin orijinalini söyleyeyim ben size. O zamanlar TRT'de Büyük Tuzak diye bir dizi oynuyordu. Bu dizi Amerikan formatıydı ve biz bayıla bayıla seyrediyorduk. Sonra ben Osman’ın yanına gittim, 'Böyle bir dizi var, iyi formatlanırsa kıyamet koparır' dedim" diyerek, Kurtlar Vadisi’nin temellerinin bu diziden atıldığını belirtti.

Kaynarca, projeye dair detayları ise şöyle aktardı: "Sonra bu iş soğudu, bir süre sonra Osman beni çağırdı ve aynı projeden bahsetti. 'Projeyi yapmaya karar verdik.' dedi. 

İBB Meclisi'nde LGBT tartışması: AK Partili ve CHP'li üyeler birbirlerinin üzerine yürüdü İBB Meclisi'nde LGBT tartışması: AK Partili ve CHP'li üyeler birbirlerinin... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ DEVRİM YARATTI 

Bu açıklamalar, Kurtlar Vadisi dizisinin yaratılma sürecine dair bilinmeyen bir gerçeği gün yüzüne çıkarmış oldu. Kurtlar Vadisi'nin, Türk televizyonlarında bir devrim yaratan yapımlarından biri olduğu düşünülse de, aslında uluslararası bir formatın uyarlaması olduğu, diziye olan ilgiyi daha da artıracak bir ayrıntı olarak öne çıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading