Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk öldü

Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk öldü

Okul gezisi felaketle sonuçlandı. Çocukları taşıyan otobüs alev topuna döndü. Yanan araçta birçok çocuğun öldüğü bildirildi.   

Genel

01.10.2024, 16:45

Salı günü Tayland'da bir okul gezi düzenledi. Okul gezisi felaketle sonuçlandı. Grubun otobüsü Bangkok yakınlarında bir anda yanmaya başladı. Anaokulu öğrencilerini taşıyan otobüsün alev alması sonucu 16 çocuk ve 3 öğretmen hayatını kaybettiği açıklandı. Pathum Thani eyaletinde okul gezisi için yola çıkan toplamda 44 anaokulu öğrencisinin ve 6 öğretmenin bulunduğu yolcu otobüsü otoyolda alev topuna dönüştü.

Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Tek mesajla hayatının şokunu yaşadı! Biriktirdiği tüm parası yok oldu Haberi Görüntüle

25 KİŞİDEN HABER ALINAMADI

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, otobüsün yanma sebebine ilişkin bilgiye yer verilmedi. Sadece 16 çocuk ve 3 öğretmenin hayatını kaybettiği, 25 kişiden ise haber alınamadığı bildirildi.

Başkentte kan donduran cinayet! Eşini elektronik kelepçeliyken katletti! Başkentte kan donduran cinayet! Eşini elektronik kelepçeliyken katletti! Haberi Görüntüle

OTOBÜS SÜRÜCÜSÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Yaşanan facia sonrası ağır yaralıların bulunduğu çok sayıda öğrenci olay yerine gelen ekipler tarafından çevre hastanelere tedavi için götürüldü.

Yangının nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Olayın ardından 48 yaşında olan otobüs şoförünün kaçtığı iddiaları yerini aldı.Yaşanan olay hakkında Başbakan Paetongtarn Shinawatra, hayatını kaybedenlere baş sağlığı diledi. Hükümetin tıbbi masrafları karşılayacağını belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading