Yandex Metrica

Sitede Ara

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google haritalarda dikkat çeken detay!

Ölüm değil cinayet! İzmir'deki elektrik akımı olayında yeni gelişme: Google haritalarda dikkat çeken detay!

İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. Google haritalarda 3 ay önce kayda geçen fotoğraflarda, mazgalın bitişiğinde elektrik kablosunun açıkta durduğu ortaya çıktı.   

Gündem

16.07.2024, 13:02

Dün bilirkişi ön raporunun çıktığı İzmir'de iki kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili olayda yeni detaylar ortaya çıktı. Google haritalarda 3 ay önce kayda geçen fotoğraflarda, mazgalın bitişiğinde elektrik kablosunun açıkta durduğu göze çarptı.

İzmir'de 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ve GSZ elektrik A.Ş.’nin kusurlu olduğu bildirildi.

Sakarya'da sıradışı olay: 'Her nefis ölümü tadacaktır' dediği anda ölümden döndü Sakarya'da sıradışı olay: 'Her nefis ölümü tadacaktır' dediği anda ölümden... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK KABLOSU GÖRÜLDÜ

Google haritalarda 3 ay önce, yani Nisan 2024'te kayda geçen fotoğraflarda 2 kişinin hayatını kaybettiği noktadaki mazgalın bitişiğinde elektrik kablosunun açıkta durduğu görüldü. Bu da cinayet gibi ihmalin göz göre göre geldiğini gözler önüne serdi. Vatandaşlar sosyal medyada paylaşılan Google haritalar fotoğraflarının altına yaptıkları yorumlarla yaşanan olaya tepki gösterdi. 

2025 Ramazan ne zaman başlıyor? İlk sahur, iftar ne zaman? 2025 dini günler takvimi... 2025 Ramazan ne zaman başlıyor? İlk sahur, iftar ne zaman?... Haberi Görüntüle

SORUN UZUN YILLARDIR DEVAM EDİYORDU 

Yürütülen soruşturma çerçevesinde 29 kişi için gözaltı kararı verildi. Olayda sorumluluğu olduğu belirtilen kurumlar, birbirlerini suçlarken bölge esnafı ise sorunun uzun yıllardır devam ettiğini ve olay olduktan sonra bir anda ekiplerin "sihirli değnek" ile durumu çözüme ulaştırdıklarını belirtti. 

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Diyarbakır'da 1 asker şehit oldu Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu! Diyarbakır'da 1 asker şehit oldu Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINANLAR CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİNE SEVK EDİLDİLER 

Adalet Bakanlığı Yılmaz Tunç, 9'u İZSU, 20'sinin ise GDZ Elektrik çalışanının gözaltına alındığını açıkladı.Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirildi. Burada parmak izi alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliğine sevk edildi. Gözaltı işlemi tamamlanan şüphelilerin arasında İZSU Kanal Daire Başkanı B.K, Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F'nin de bulunduğu öğrenildi.

İzmir'de baba dehşeti: 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı İzmir'de baba dehşeti: 4 evladından 3'ünü öldürüp, kendini yaraladı Haberi Görüntüle

BİLİRKİŞİ RAPORU ÇIKTI 

İki kişinin ölümüyle ilgili sonuçlanan olaya ilşkin ön rapor da ortaya çıktı. Bilirkişi incelemesine ilişkin teknik ayrıntıların yer aldığı raporda, bir besleme devresine ait kablonun yağmur tahliye mazgalı altına sıkıştığı ve yalıtımının zedelendiği, ölümlere bu bölümdeki faz toprak arızasının neden olduğu belirtildi.

6 Eylül'de Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltir mi? Fitch Türkiye kararı ne olur? 6 Eylül'de Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltir mi? Fitch Türkiye... Haberi Görüntüle

60-80 CM OLMASI GEREKEN DERİNLİK 15 CM ÇIKTI 

Besleme devrelerine ait kabloların zeminden 36 ila 45 santimetre derinlikte olduğu, temasın olduğu noktada ise bu derinliğin 15 santimetreye kadar gerilediği neredeyse mazgalın kalınlığıyla aynı seviyeye geldiğinin açıklandığı raporda, ilgili yönetmeliğe göre ise bu derinliğin normalde 60 ila 80 santimetre olması gerektiğine vurgu yapıldı.

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading