Yandex Metrica

Sitede Ara

Ölümcül pusu! Kassam Tugayları zırhlı aracı pusuya düşürdü: Çok sayıda işgalci asker öldürüldü

Ölümcül pusu! Kassam Tugayları zırhlı aracı pusuya düşürdü: Çok sayıda işgalci asker öldürüldü

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail'e Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'ndan ağır darbe geldi. Kassam Tugayları Refah'ta İsrail zırhlısını pusuya düşürdü. On işgal askeri öldürüldü.

Dünya

16.06.2024, 14:11

İşgalci İsrail ordusu Gazze'nin Refah kentide Kassam Tugayları tarafından pusuya düşürüldü. İsrail zırhlısının patlatıldığı operasyonda 10 işgal askeri öldürüldü.

ABD-Rusya atışması devam ediyor: Beyaz Saray'dan Putin'e uyarı geldi ABD-Rusya atışması devam ediyor: Beyaz Saray'dan Putin'e uyarı geldi Haberi Görüntüle

10  İŞGALCİ ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu patlamaya dair açıklama yapmazken, Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, İsrail askerlerini taşıyan zırhlı aracın Gazze'nin güneyindeki Refah'ta pusuya düşürüldüğünü ve çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğünü ve yaralandığını açıkladı.

Geçen yıl Gazze'de savaşın başlamasından bu yana toplamda 307 İsrail askeri hayatını kaybetti.

İsrail'de son dakika istifa kararı: Kara Kuvvetleri Komutanı görevini bıraktı! İsrail'de son dakika istifa kararı: Kara Kuvvetleri Komutanı görevini bıraktı! Haberi Görüntüle

GAZZE'DE DURUM AĞIRLAŞIYOR

Öte yandan Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) göre , Gazze Şeridi'nde beş yaşın altındaki 8.000'den fazla çocuğa akut yetersiz beslenme teşhisi konuldu ve bunların arasında "1.600 aşırı akut yetersiz beslenme bulunan çocuk" da bulunuyor.

DSÖ şefi Tedros Adhanom Ghebreyesus Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Yetersiz beslenme nedeniyle halihazırda 32 ölüm gerçekleşti, buna beş yaşın altındaki 28 çocuk da dahil." dedi.

AİHM'den FETÖ'cülere kötü haber: 'Yargılamada ve cezalandırmada bir ihlal yok' AİHM'den FETÖ'cülere kötü haber: 'Yargılamada ve cezalandırmada bir ihlal yok' Haberi Görüntüle

ATEŞKES UMUTLARI AZALIYOR

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik bombardımanı devam ederken, Hamas bu hafta kalıcı bir ateşkes ve İsrail askerlerinin Gazze'den tamamen çekilmesini amaçlayan ABD destekli bir barış önerisinde değişiklikler yapılmasını teklif etti.

Hamas ateşkes planına karşı İsrail'den bir adım gelmedi. Gazze'de soykırıma devam etmek isteyen Gazze Kasabı Netanyahu tüm baskılara rağmen saldırılarına devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

1

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading