Önce tekbir, sonra nakavt! Kafes dövüşçüsü Khazmat: Rakip tanımıyor

Önce tekbir, sonra nakavt! Kafes dövüşçüsü Khazmat: Rakip tanımıyor

Ünlü kafes dövüşçüsü Khazmat Chirmaev, en son katil İsrail tarafından Gazze’ye atılan top mermilerinin üzerine Müslüman sporcuların isimleri yazmıştı. Profesyonel kafes dövüşçüsü en son R.Whittaker ile arenaya çıktı. İşte haberin detayları…

Genel

27.10.2024, 12:24

Müslüman kafes dövüşçüsü Khazmat çıktığı her maçta galip geliyor. Ünlü kafes dövüşçüsü yedi UFC dahil olmak üzere 13 profesyonel maçı kaybetmedi. Dün akşam yine ringe çıktı. Bu sefer rakibi Robert Whittaker’ di. Müslüman sporcunun rakibi UFC'nin en başarılı dövüşçülerinden biri olarak kabul ediliyor.

 İki sporcu çıktıları arenada güçlerini gösterdiler. Rakip oyuncunun en iyilerden olmasına rağmen Khazmat karşısında dayanamadı. Ünlü Müslüman oyuncu rakibi hızlı bir şekilde nakavt etti. Daha sonrasında her maçına tekbir getirerek çıkan Chirmaev, galip gelerek, başarısına başarı kattı. Bu sayede girdiği maçı daha kazanarak bitirdi.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Birçok izleyici UFC Fight Pass ve S Sport kanalları üzerinden canlı olarak izleyebildi. Bu karşılaşma Türkiye saatiyle 21:00’de başladı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading