One Direction neden, ne zaman dağıldı?

One Direction neden, ne zaman dağıldı?

One Direction grubu üyelerinden Liam Payne’nin Arjantin’de kaldığı otel odasında trajik bir şekilde ölüme gitmesi sonrasında grubun diğer üyeleri merak edildi. Peki,  One Direction grubu neden dağıldı.

Gündem

18.10.2024, 10:10

Eski One Direction grubu üyelerinden İngiliz müzisyen Liam Payne, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te konakladığı otelinin balkonundan aşağıya düşerek 31 yaşında hayatını kaybetmişti. Bir döneme damgasını vuran ve çok kısa bir sürede küresel bir fenomene dönüşen One Direction dağılmama kararı almış ve sevenlerini üzmüştü.

Türkiye-Arnavutluk maç özeti ve golleri İZLE | Türkiye'nin kaç puanı var, kaçıncı sırada? Türkiye-Arnavutluk maç özeti ve golleri İZLE | Türkiye'nin kaç puanı... Haberi Görüntüle

ONE DİRECTİON NEDEN DAĞILDI?

Bir döneme damgasını vuran ve ortalığı kasıp kavuran One Direction grubu çeşitli nedenlerden dolayı dağılmıştı. 2015 senesinde grup üyelerinin solo kariyerlerine odaklanmak istemesi sebebiyle dağılan One Direction herkesi üzmüştü.

One Direction

Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan ve Louis Tomlinson ile beraber dağılan pop grubu One Direction'ın bir parçası olarak dünya çapında ün kazanmıştı.

Bahçeli ilk kez açıkladı: DEM'li vekillerle Meclis'te neden tokalaştı! Bahçeli ilk kez açıkladı: DEM'li vekillerle Meclis'te neden tokalaştı! Haberi Görüntüle

ONE DİRECTİON NE ZAMAN DAĞILDI?

One Direction grubu, 2015 yılında resmi olarak resmen dağıldı. 25 Mart 2015 tarihinde dağılan One Direction, grup üyelerinin solo kariyerlerine odaklanmak istemesi sebebiyle dağılma kararı almıştı. İlk ayrılık sinyali, Zayn Malik’in gruptan ayrılması ve ardından da grup, yollarına dörtlü olarak devam etse de aynı yıl verdikleri uzun bir ara, fiili olarak dağılmalarının habercisi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading