Onu yenmek kolay demişti: Donald Trump'ın rakibi Harris'e yaptığı bağışlar ortaya çıktı

Onu yenmek kolay demişti: Donald Trump'ın rakibi Harris'e yaptığı bağışlar ortaya çıktı

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın 2011 ve 2013 yıllarında California başsavcılığına aday olan Kamala Harris'e yaptığı 'Bağışlar' ortaya çıktı.  

Dünya

22.07.2024, 14:42

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da gerçekleşecek başkanlık yarışından çekildiğini açıkladı. Biden'ın geri çekilmesinin ardından Demokrat Parti destekçileri tarafından gösterilen en güçlü aday Kamala Harris oldu.

ABD eski Başkanı Donald Trump, çıktığı programlarda Harris için eğer yarışacağı kişi o olursa, 'onu yenmek kolay' ifadelerini kullanmıştı.

Harris hakkında 'Küçümseyici' tavır takınan Trump hakkında araştırma yapan ABD basını, Trump'ın Harris'e bağış yaptığını ortaya çıkardı.

Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan tarihi ama etkisiz itiraf: Türkiye işini zaten kendi halletti... Eski İtalya Başbakanı Massimo D'Alema'dan... Haberi Görüntüle

TRUMP, KAMALA HARRIS'E BAĞIŞ YAPMIŞ!

ABD basınında ses getiren haberlerde yer alan finansal kayıtlar, Trump'ın Harris'e 2011'de 5 bin dolar, 2013'te ise 1000 dolarlık bağış yaptığını gösterdi.

Cumhuriyetçi Parti Başkan adayı Trump'ın başkanlığı öncesinde, Harris'e California başsavcılığı için yürüttüğü kampanyalara bağışları, sosyal medyada da gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading