Yandex Metrica

Sitede Ara

OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor!

OpenAI'den tarihi hamle! Yılların arama motoru Google tarihe karışıyor!

Yıllardır kullanılan arama motoru Google'yi tahtından edecek yeni bir uygulama geliyor. OpenAI'nin geliştirdiği ChatGPT, SearchGPT arama motur için çalışmalara başladı. 

Dünya

26.07.2024, 17:22

Yapay zeka teknolojisinin gelişmesiyle birlikte Open AI tararfından geliştirilen ChatGPT büyük bir popülerlik kazandı.  Dünya'nın en çok kullanılan yapay zeka aracı olan ChatGPT, Google aramalarında daha çok kullanılmaya başlandı ve talebi giderek arttı.

Mısır'dan Netanyahu'nun Philadelphi Koridoru açıklamalarına sert tepki: Reddediyoruz! Mısır'dan Netanyahu'nun Philadelphi Koridoru açıklamalarına sert tepki: Reddediyoruz! Haberi Görüntüle

GOOGLE'Yİ TAHTINDAN DEVİRECEK

Yapay zeka geliştiricileri tarafından büyük bir başarı yakalayan ChatGPT, yılların arama motoru Google'ye de rakip olmaya hazırlanıyor.  Sohbet robotu ChatGPT geliştiricisi OpenAI, yeni arama motoru SearchGPT'yi test ettiklerini duyurdu.

Leblebi gibi mühimmat üretecek! 850 milyon dolarlık füze fabrikası kuruluyor Leblebi gibi mühimmat üretecek! 850 milyon dolarlık füze fabrikası kuruluyor Haberi Görüntüle

NET VE GÜVENİLİR ARAMA MOTORU

OpenAI'den yapılan açıklamada ise SearchGPT kullanıcıları için ''net ve ilgili kaynaklarla hızlı ve zamanında yanıtlar vermek" amaçlayan yeni bir model gücünü geliştirecekleri öğrenildi. Öncelikli olarak arama motoru kullanıcılarının test etmesi için küçük bir gruba tanıtılacağı öğrenildi. 

Türkiye'ye ihtiyacımız var! Avrupa Politika Analizi Merkezi'nde çarpıcı yorum: Ankara'nın NATO'daki rolü tartışılmaz Türkiye'ye ihtiyacımız var! Avrupa Politika Analizi Merkezi'nde çarpıcı yorum: Ankara'nın... Haberi Görüntüle

TEST DENEMELERİ BAŞLADI

Arama motorunun prototipinin geçici olduğu öğrenilirken, OpenAI Üst Yöneticisi Sam Altam konuyla ilgili, ''Aramayı bugün olduğundan çok daha iyi hale getirecek alan olduğunu düşünüyoruz. SearchGPT adında yeni bir prototipi başlatıyoruz. Prototipten öğreneceğiz, onu daha iyi yapacağız ve ardından gerçek zamanlı ve maksimum düzeyde yararlı hale getirmek için teknolojiyi ChatGPT'ye entegre edeceğiz.'' dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading