Otobüs şoförü, yolcunun hayatını kurtardı! Fenalaşan yolcuyu hasteneye yetiştirdi

Sivas'ta seyir halinde giden halk otobüsünün içinde yolcu fenalaştı. Otobüs şoförü ise buna kayıtsız kalamadı ve fenaşalan yolcuyu hastaneye yetiştirdi.   

Gündem

26.09.2024, 15:30

Sivas'ta halk otobüsü şoförü seyir halindeyken rahatsızlanan bir yolcuyu fark etti. Otobüs şoförü, yolcunun durumunun kötüye gittiğini fark edince, güzerahını en yakın hastaneye çevirdi. 

THY yeni rotasını oluşturdu: Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuşlar başlıyor! THY yeni rotasını oluşturdu: Şili'nin başkenti Santiago'ya uçuşlar başlıyor! Haberi Görüntüle

YOLCUNUN FENAŞLAŞTIĞINI FARK ETTİ! 

Sivas'ta halk otobüs şoförü Muhammet Cin (32), 21 Eylül' de seyir halindeyken bir kadının rahatsızlandığını fark etti. Daha sonra baygınlık geçiren hastanın durumunun kötüye gittiğini görünce otobüsle hastaneye yetiştirdi. 

Hastanede sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen kadının durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran ve işçisinin Kürtçe konuşması deşifre oldu: Bende değil daha ölmemiş Narin'in tutuklanan amcası Salim Güran ve işçisinin Kürtçe konuşması deşifre... Haberi Görüntüle

İLK ÖNCE 112'Yİ ARADIM

Fenalaşan yolcuyu fark ettiği andan sonra hasteneye yetiştiren halk otobüsü şoförü Sürücü Muhammet Cin, "Yolcunun yanında 2 çocuk vardı. 'Ambulans çağırayım mı?' diye sorduğumda reddetti. Yolda giderken aynadan baktığımda yolcunun tekrar rahatsızlandığını gördüm. Durumu hiç iyi değildi. 'Siz iyi değilsiniz' dedim ve tekrar hastaneye götürmeyi teklif ettim. Bu sefer kabul etti. O sırada 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradım. Aracımda hasta olduğunu ve yanında 2 küçük çocuk olduğunu söyleyerek sedye ile aracımı karşılaşmalarını istedim. Hastaneye geldiğimde sağlık personelleri otobüsü karşılayıp hastayı içeri aldılar. Güvenlik görevlileri ise çocukları alarak içeri götürdü" dedi.

Bu akşam Çaykur Rizespor maçında Osimhen oynayacak mı? Osimhen neden yok ikinci yarı oynayacak mı? Bu akşam Çaykur Rizespor maçında Osimhen oynayacak mı? Osimhen neden... Haberi Görüntüle

"DAHA ÖNCE BU DURUMLARLA KARŞILAŞTIM"

Şoför Cin, bu tarz durumlarla daha önce de karılaştığını anlattı. Karşılaştığı durumlar hakkında konuşan Cin, "Daha önce de kolu kırılan bir çocuğu hastaneye götürmüştüm. Yoldan geçerken kuryenin kaza yaptığını görüp hastaneye götürmüştüm. Yaşlı bir teyze evini kaybetmişti, onu evine bırakmıştım. Engelli bir abla ve annesi yanlış otobüse binmişlerdi, benim de vicdanım el vermedi onlara da yardımcı olmuştum. Bu iyiliği elimden geldiğince yapmaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Olay ısrasında araç içinde kayıtta olan kameralarda, sürücü Cin'in ilk yolcunun yanına gidip konuştuğu ve sonrasında otobüsle hastaneye götürdüğü görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading