Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte ihale tarihi...

Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte ihale tarihi...

TMSF aralarında Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markaların da bulunduğu otomobilleri indirimli bir şekilde satışa çıkardı. 

Otomobil

10.10.2024, 15:10

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu daha önceki ihalelerde satılmayan araçları farklı oranlarda indirim yaparak yeniden satışa çıkardı. TMSF, yeni muhammen bedellerle araç ihalesi düzenleyecek.

Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte ihale tarihi... Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte... Haberi Görüntüle

7 KASIM'DA İHALEYE ÇIKACAK

Aralarında Bentley, Mercedes, Porsche gibi lüks markaların da bulunduğu otomobiller, 7 Kasım tarihinde TMSF’nin Esentepe’de bulunan binasında düzenlenecek ihale ile satılacak.

600 bin araç geri çağrılıyor! İşte o markalar... 600 bin araç geri çağrılıyor! İşte o markalar... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR ARACILARA KARŞI UYARILMIŞTI 

TMSF lüks araçları ucuza ayarlayabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarmıştı.  Söz konusu basın açıklamasında “Kamuoyunda ‘çantacı, aracı, komisyoncu’ gibi isimlerle tanımlanan kötü niyetli şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiği, duyurusu yapılmadan, çok düşük bedellere araç alınmasının mümkün olmadığı” vurgulanmıştı. TMSF’nin resmi internet sitesinde lüks araç ihalesinden başka araç satış ihale duyuruları da yer alıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Otomobil


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading