Sürpriz var: TOGG Mayıs ayı fiyat listesini açıkladı! Heyecanlandıran gelişme

Sürpriz var: TOGG Mayıs ayı fiyat listesini açıkladı! Heyecanlandıran gelişme

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili TOGG artık resmen Türkiye yollarında trafiğe çıkmaya başladı. Yerli ve milli otomobil TOGG Türkiye'de büyük ilgi görmeye devam ederken Mayıs fiyat listesi dikkat çeken bir sürprizle geldi.

Otomobil

19.05.2024, 00:32

Otomobil piyasasında devrim gibi bir hamleyle uzun bir aranın ardından satışa çıkan Türkiye’nin yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili Mayıs ayında bir sürpriz var. Bu arada TOGG CEO'su Gürcan Karakaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, TOGG'un paylaşımını alıntılayarak, "Yolda geliyor." İfadelerini kullandı.

Volkswagen'in arabası yürümüyor! Satışlar dibe vurdu Volkswagen'in arabası yürümüyor! Satışlar dibe vurdu Haberi Görüntüle

"28 BİN ARACI TESLİM ETMİŞ OLACAĞIZ"

Öte yandan Gürcan Karakaş araç teslimatlarına ilişkin, "Mayıs ayı içerisinde takriben binin üzerinde araç teslim etmeyi hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar 28 bin aracı teslim etmiş olacağız" açıklamasını yapmıştı.

Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte ihale tarihi... Aracılara karşı vatandaşlar uyarılmıştı! TMSF’den indirimli satılık lüks otomobiller: İşte... Haberi Görüntüle

MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

TOGG en baz paket 953 bin TL başlayan fiyat ile satışa sunulurken, aynı menzil değerine sahip, yani 314 kilometre menzil değeri sunan versiyonun dolu paketi 1 milyon 55 bin TL fiyat etiketine sahip.

İşte yerli otomobil TOGG Mayıs ayı güncel fiyat listesi…

V1 RWD Standart Menzil: 953 bin TL

V2 RWD Standart Menzil: 1 milyon 55 bin TL

V2 RWD Uzun Menzil: 1 milyon 215 bin TL

Son dönemde birçok otomobilin fiyatının markaların resmi fiyat listesinden önce açıklandığı Türkiye Sigorta Birliği'nin (TSB) kasko değer listesinde, yerli otomobil TOGG T10X'in henüz satışa sunulmayan versiyonun da fiyatının bulunduğu ortaya çıktı.

TOGG'un 29 Ekim'de satışa sunmayı planladığı ve Nisan ayında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kabine üyelerine teslim ettiği 320 kW gücündeki 4x4 çekiş sistemine sahip T10X'in fiyatı, TSB listesinde 1 milyon 790 bin TL şeklinde görülüyor. Böylece, T10X'in dört tekerlekten çekiş sistemine sahip versiyonunun, Mart ayında ön siparişe açılan ve yüzde 10 ÖTV diliminde bulunan arkadan itişli versiyonların aksine yüzde 50 ÖTV'de yer aldığı anlaşılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading