TOGG'un yurt dışı satış fiyatı belli oldu: Almanlar daha pahalıya binecek!

TOGG'un  yurt dışı satış fiyatı belli oldu: Almanlar daha pahalıya binecek!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg'a dair yeni bir gelişme daha yaşandı. Türkiye'de satışa sunulan Togg'un yurt dışında ne kadara satılacağı merak konusu olmuştu. İşte detaylar...

Otomobil

18.05.2024, 01:08

Kısa bir süre önce Alman yayın kuruluşları tarafından Togg ile ilgili yapılan açıklamalarda Almanya'daki satış fiyatına dair bilgiler de verildi. Ülkemizde oldukça merak konusu olan TOGG geçtiğimiz günler içerisinde nihayet asfalta indi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Emine Erdoğan tarafından sürüşü yapılan Togg için yurt dışı fiyat araştırması son buldu.

Alman yayın kuruluşları tarafından yapılan açıklamalarda "Togg T10X: Türk elektrikli SUV'u 2024'ün sonunda bize gelecek'' ifadeleri yer aldı.

Volkswagen'in arabası yürümüyor! Satışlar dibe vurdu Volkswagen'in arabası yürümüyor! Satışlar dibe vurdu Haberi Görüntüle

ALMANYA'DA DAHA PAHALI

Alman yayın kuruluşunun internet sitesinde yer alan bir haber ile birlikte Togg'un fiyatı açıklandı. Togg için satış fiyatı olarak 47 bin Euro miktarı belirlendi. Togg Türkiye fiyatları Togg T10X V1 RWD Standart Menzil için 953 bin TL belirlenmişti. Bir üst modeli olan V2RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzil için ise 1 milyon 215 bin TL şeklinde olacağı açıklandı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

1

1

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading