Oyundan çıkarken ıslıklanmıştı! Torreira'dan Kerem'e destek geldi

Oyundan çıkarken ıslıklanmıştı! Torreira'dan Kerem'e destek geldi

Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Lucas Torreira, Gaziantep FK maçında oyundan çıkartılan Kerem Aktürkoğlu'na sosyal medya üzerinden tam destek verdi. Torreira, Kerem Aktürkoğlu'nu her zaman deneyen ve asla pes etmeyen bir oyuncu olarak nitelendirdi.

Spor

31.01.2024, 17:37

Uruguaylı yıldız, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Kerem Aktürkoğlu için, "Her zaman deneyenler ve asla pes etmeyenler benim takımımda oynar. Seni seviyorum kardeşim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti Galatasaray mağlubiyeti sonrası bir şok daha: Fenerbahçe borsada da kaybetti Haberi Görüntüle

KEREM'E DESTEK

Gaziantep FK maçında oyundan alındıktan sonra bazı taraftarların tepkisine maruz kalan Kerem Aktürkoğlu'na, takım arkadaşı Lucas Torreira'dan moral dolu bir destek geldi.

Kumluca Belediye Spor Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kumluca Belediye Spor Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi... Haberi Görüntüle

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Torreira'nın yaptığı paylaşım, Galatasaray camiasında birlik ve beraberlik mesajı olarak yorumlandı. Takım içindeki dayanışma, taraftarlar arasında olumlu bir atmosfer yaratma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading