Sitede Ara

Pakistan'da kanlı saldırı! Patlama sonrası çok sayıda ölü ve yaralı var...

Pakistan'da kanlı saldırı! Patlama sonrası çok sayıda ölü ve yaralı var...

Pakistan'ın Karaçi kentinde bulunan Jinnah Uluslararası Havalimanı yakınlarında meydana gelen patlama, büyük bir paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı.

Dünya

07.10.2024, 10:09

Pakistan’ın Karaçi kentinde bulunan Jinnah Uluslararası Havalimanı yakınlarında patlama meydana geldi. Patlama, havalimanının çevresinde park halinde bulunan çok sayıda aracın yanmasına sebep oldu. Yangın hızla büyürken olay yerine itfaiye ekipleri, ambulanslar ve polisler sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

KIRMIZI ALARM VERİLDİ 

Yetkililer, patlamanın nedenine ilişkin henüz net bir bilgi olmadığını ve olayla ilgili kapsamlı bir soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Karaçi halkı büyük bir şok içerisinde, patlamanın ardında bir saldırı ihtimali olup olmadığına dair spekülasyonlar yapılırken, güvenlik güçleri bölgeyi kordon altına aldı.

GÜVENLİK ÜST DÜZEYE ÇIKARILDI 

Patlamada yaralananlar, bölgedeki hastanelere sevk edilirken, güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Soruşturma kapsamında havalimanı çevresindeki güvenlik kameraları incelenmeye başlandı.

Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading