Yandex Metrica

Sitede Ara

Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine bakın kimi getirdi

Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine bakın kimi getirdi

Fatih Terim ile yollarını ayıran Panathinaikos, yeni teknik direktör olarak Uruguaylı Diego Alonso'yu göreve getirdi.

Spor

10.06.2024, 18:34

2023-2024 sezonuna Sırp teknik adam Ivan Jovanovic ile başlayan Panathinaikos, Aralık ayında takımın başına tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'i getirmişti. Sezonu dördüncü sırada tamamlayan Yeşil-beyazlı ekip, Terim ile yollarını ayırarak yeni bir sayfa açtı.

2024 Paris Paralimpik Oyunları başlıyor: Türkiye'den 48'i kadın 94 sporcu yarışacak 2024 Paris Paralimpik Oyunları başlıyor: Türkiye'den 48'i kadın 94 sporcu... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN KARNESİ

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında çıktığı 26 resmi maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Sezonu 56 puan ile 4. sırada tamamlayan tecrübeli teknik adam, Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk play-off'unun tamamlanmasına bir maç kala takımdan ayrıldı. Ayrıca, Terim, takımının kupa finali maçına da çıkmayarak görevini sona erdirdi.

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Haberi Görüntüle

YENİ TEKNİK DİREKTÖR DIEGO ALONSO

Panathinaikos, Fatih Terim'in yerine 49 yaşındaki Uruguaylı teknik adam Diego Alonso'yu getirdi. Daha önce Sevilla, Uruguay Milli Takımı ve Inter Miami gibi önemli takımları çalıştırmış olan Alonso ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Panathinaikos yönetimi, Alonso'nun tecrübesi ve teknik bilgisi ile takımın başarı grafiğini yükselteceğine inanıyor.

Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Trabzonspor, St. Gallen karşısında nasıl tur atlar? İşte ihtimaller… Haberi Görüntüle

PANATHINAIKOS'UN GELECEK PLANLARI

Diego Alonso'nun göreve gelmesiyle birlikte Panathinaikos, yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefliyor. Yönetim, Alonso'nun liderliğinde takımın performansını artırarak, hem ligde hem de Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar elde etmeyi planlıyor.

Taraftarlar, Diego Alonso'nun takıma nasıl bir etki yapacağını ve Panathinaikos'un yeni sezonda nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor. Alonso'nun getireceği yenilikler ve takımın yapacağı transferler, Panathinaikos'un gelecekteki başarılarında belirleyici olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading