Para kazanmak isteyenler buraya! İşte o uygulama sayesinde herkes zengin olacak

Para kazanmak isteyenler buraya! İşte o uygulama sayesinde herkes zengin olacak

Son zamanlarda sosyal medya platformlarından para kazanma fikri herkesin ilgi odağında. O yüzden herkes sosyal medya hesaplarında içerik üretmeye çalışıyor. Artık o uygulama sayesinde para kazanmak daha kolay gelecek. Peki o sosyal platformu hangisi? Daha kolay para nasıl kazanılacak?

Teknoloji

06.10.2024, 12:43

Sosyal medya devi olan Meta, Facebook kullanıcıları için yeni bir para kazanma yöntemi geliştirdiğini açıkladı. Yapılan açıklamanın detaylarına göre Reels gönderileri, uzun videolar, fotoğraflar ve hatta metin gönderileri aracılığıyla kullanıcılar kazanç kazanabilecek.

Facebook, kullanıcıların platformda artık daha kolay para kazanmalarını sağlayacak bir programı devreye soktu. "Facebook İçerik Para Kazanma Beta Programı" adıyla yeni gelen sistemle para kazanmak artık daha kolay. Platformda daha önce kullanılan In-stream reklamlar, Reels reklamları ve Performans Bonusu gibi farklı para kazanma yollarını tek bir çatı altına topluyor.

PARA KAZANMAK ARTIK DAHA KOLAY

İçerik üreticileri Reels, uzun biçimli videolardan, fotoğraflardan ve hatta metin gönderilerinden para kazanabilecek. İçeriklerden elde edilen gelir, alınan etkileşim, görüntüleme ve oynatılma sayılarına bağlı olarak hesaplanacak. Diğer yandan kazançların hesaplanma yönteminde herhangi bir değişiklik olmayacak.

DAHA FAZLA KİŞİYİ DAVET EDECEK

Meta, platformda halihazırda para kazanan bir milyon kullanıcıyı yeni programa çağırdı. Meta, ilerleyen vakitlerde daha fazla kişiye davet göndereceğini açıkladı. Şirket bu davetleri Facebook uygulaması ve Meta Business Suite gibi resmi Meta kanalları aracılığıyla uygulama içi bildirimlerle yapacağını söyledi. Kullanıcılar, para kazanma sürecine katılmak için bekleme listesine de başvurabilecek.

KAZANÇ TAKİP SİSTEMİ DEĞİŞECEK!

Facebook, yeni program ile birlikte kullanıcıların kazançlarını tek bir yerden takip edebilmelerini sağlayacak sistemi güncelledi. "Professional Dashboard" ve Meta Business Suite eklenen "Insights" sekmesinde artık farklı içerik formatlarından elde ettiğiniz gelirleri tek bir ekranda görüntüleyebileceksiniz. Beta dönemi tamamlandıktan sonra Facebook, mevcut sistemi In-Stream reklamlar, Reels reklamları ve Performans Bonusu olan programlarını sonlandıracağını söyledi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Teknoloji


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading