Yandex Metrica

Sitede Ara

Peynir ekmek gibi satıyor! Dev otomobil firması Türkiye'de fiyatları indirdi

Peynir ekmek gibi satıyor! Dev otomobil firması Türkiye'de fiyatları indirdi

Türkiye'deki ekonomik kriz, otomobil sektörünü oldukça sert bir şekilde etkilemiş durumda. Sıfır araç fiyatları ile ikinci el otomobil fiyatları tavan yapmış durumda, bu da tüketicilerin uygun fiyatlı araç alma hayallerini zorlaştırıyor. Ancak, peynir ekmek gibi satan Renault'un otomotiv devrimiyle birlikte, uygun fiyatlı araçlara erişim sağlanıyor.

Ekonomi

29.05.2024, 12:04

Otomobil almak isteyen ancak bütçesi yetmeyenler için müjdeli bir haber var. Fransız otomobil devi Renault, peynir ekmek gibi ikinci el araçları adeta sıfırlayarak yeniden satıyor. Böylelikle bütçesi kısıtlı olan tüketicilere uygun fiyatlı araçlara erişim imkanı sağlıyor.

Öğrencilere 1.250 ödeme yapılacak! Bakanlık resmen duyurdu: O uygulama bu yıl da devam edecek Öğrencilere 1.250 ödeme yapılacak! Bakanlık resmen duyurdu: O uygulama bu... Haberi Görüntüle

PEYNİR EKMEK GİBİ SATIYOR

Renault'un fabrikasında yenilenen araçlar, test sürüşlerinden ekspertize, mekanik ve kaporta onarımlarına kadar bir dizi aşamadan geçiyor. Üstelik tüm bu süreçler, orijinal yedek parçalar kullanılarak gerçekleştiriliyor. Bu sayede, ikinci el olmalarına rağmen aldığınız araçlar size adeta yepyeni gibi teslim ediliyor.

Akaryakıt alacaklar için yeni tarife! Benzin, motorin ve LPG'de tabela sil baştan değişti! Akaryakıt alacaklar için yeni tarife! Benzin, motorin ve LPG'de tabela... Haberi Görüntüle

YENİLENİP TEKRARDAN SATILAN ARAÇ MARKALARI

Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo gibi birçok markanın ikinci el araçlarını yenileyerek tekrar satışa sunuyor.

Dev banka kripto para hizmetine başladı Dev banka kripto para hizmetine başladı Haberi Görüntüle

300 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Fiyatlar gerçekten şaşırtıcı düzeyde. Piyasadaki diğer ikinci el araçlara kıyasla çok daha uygun fiyatlarla sunulan bu yenilenmiş araçlar, 300 bin TL'den başlayıp 1 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor. Yani her kesimden tüketicinin bütçesine uygun bir seçenek bulabilir.

Eğer araba almak istiyorsanız ancak yüksek fiyatlar nedeniyle bu kararı ertelemişseniz, Renault'nun sunduğu bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm! Hayalinizdeki araca sıfır gibi sahip olmak için hemen harekete geçin ve bu benzersiz fırsattan yararlanın.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

3

0

0

0


Loading