Pınar Altuğ'dan eşi Yağmur Atacan hakkında büyük itiraf: Kavga et benimle dedim ve...

Pınar Altuğ'dan eşi Yağmur Atacan hakkında büyük itiraf: Kavga et benimle dedim ve...

Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile evliliği hakkında büyük bir itirafta bulundu. Altuğ, ''eşimin yakasına yapıştım, kavga et benimle derdim'' açıklaması olay oldu. 

Yaşam

23.03.2024, 10:16

Başarılı oyuncu Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan 2008 yılında dünya evine girmiş, 2009 yılında ise kızları Su dünyaya gelmişti. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

YAŞ FARKINA RAĞMEN AŞKLARI BİTMEDİ

Çiftin aralarında 9 yaş fark bulunmasına rağmen ilişkilerini uzun yıllardır başarılı bir şekilde yönetmiş, birbirlerine olan düşkünlükleri ise hayranlarının gözlerinden kaçmamıştı.

16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 16 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

KAVGA İTİRAFI OLAY OLDU

Ancak ünlü oyuncu Altuğ eşi Yağmur Atacan hakkındaki kavga yaptığı itiraf ise olay oldu.

Etiler'de görüntülenen Altuğ basın mensuplarıyla sahbet etti. Altuğ'a eşi Yağmur Atacan ile hiç kavga edip etmedikleri soruldu. 

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

''YAKASINA YAPIŞTIM...''

Altuğ ise;  "Yağmur kavga etmez. İlk flört ettiğim dönemde yakasına yapışıp 'Kavga et benimle' derdim ama etmezdi." açıklamasında bulundu.

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

ZAYIFLIĞININ SIRRINI VERDİ

Yaşına rağmen fit görünümü ile de dikkatlerden kaçmayan güzel oyuncuya ''beslenmenize nasıl dikkat ediyorsunuz?'' sorusuna; "2020'den beri, yani pandemiden kısa bir süre önce aralıklı oruca geçtim. Sakatat hariç her şeyi yerim"  açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading